Η 11άδα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο: Εκτός Φορτούνης, Ομάρ, μέσα Νάτχο, «Τόρο»

Η 11άδα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο: Εκτός Φορτούνης, Ομάρ, μέσα Νάτχο, «Τόρο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε, τελικά να μην ξεκινήσει τους Φορτούνη και Ελαμπντελαουί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με τους Νάτχο, Τοροσίδη να επιλέγονται για το αρχικό σχήμα. Πρώτη φορά βασικός στο πρωτάθλημα ο Μάνος.

Οπως αποκάλυψε από χθες το βράδυ to10.gr, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να προβεί σε δύο πολύ σημαντικές εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα με το οποίο παρατάσσει τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ετσι, άφησε εκτός 11άδας τους Φορτούτνη και Ελαμπντελαουί, επιλέγοντας αντ’ αυτών τους Νάτχο και Τοροσίδη αντίστοιχα. Επίσης, ο Πορτογάλος επέλεξε τον μοναδικό έτοιμο και απόλυτα υγιή επιθετικό του για την κορυφή της επίθεσης, Δημήτρη Μάνο, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στη Super League ως βασικός!

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ζοσέ Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Νάτχο, Ναουέλ, Ποντένσε, Μάνος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μαρτίνς με την απόφαση του αυτή, αυτομάτως αλλάζει αρκετά και τον σχηματισμό των Πειραιωτών, καθώς περισσότερο θα μοιάζει με 4-3-3, παρά με το κλασικό 4-2-3-1. Εξάλλου αυτό έδειξε και στην ομιλία που έκανε πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Περιστέρι, όταν και ανέλυσε την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο μεγάλο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ