Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός και Άρης ήταν οι νικητές της δεύτερης ημέρας της 11ης αγωνιστικής. Ας δούμε πώς επηρεάστηκε η βαθμολογία της Superleague.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο μοναδικός από τους γηπεδούχους που επικράτησαν στη δεύτερη μέρα της 11ης αγωνιστικής της Superleague. Οι Γιαννιώτες νίκησαν με 2-0 και έφτασαν στην 12η θέση, απομακρυνόμενοι από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφήνοντας τον Λεβαδειακό 14ο.

Στο ντέρμπι της ημέρας, ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Κουλούρη, αλλά ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη (2-1) με γκολ του Βούκοβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τους ερυθρόλευκους να πλησιάζουν στο -1 από τη 2η θέση.

Ίδια εξέλιξη είχαμε και στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε, αλλά ο Άρης με τον Γιουνές να σκοράρει δύο φορές μέσα σε 78’’ στις καθυστερήσεις, πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο των κιτρινόμαυρων.

Με μοναδική εκκρεμότητα το ματς του Πανιωνίου κόντρα στη Λαμία που είναι προγραμματισμένο για αύριο (25/11) και ώρα 19:30, ας ρίξουμε μια ματιά στη βαθμολογία και το πως έχει εξελιχθεί:

*Ο ΠΑΟΚ «κουβαλάει» αφαίρεση δύο βαθμών (-2) από το περσινό πρωτάθλημα.

**Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός αφαίρεση 6 βαθμών (-6) από την περσινή σεζόν.

***Η ΑΕΚ έχει δεχτεί ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών, από τα επεισόδια στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με έντονη γραφή σημειώνονται οι ομάδες που έχουν ματς λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ