Ο Χατζηγιοβάνης έχει συμμετοχή στα μισά γκολ του Παναθηναϊκού!

Ο Χατζηγιοβάνης έχει συμμετοχή στα μισά γκολ του Παναθηναϊκού!

Ο νεαρός εξτρέμ του «τριφυλλιού» στα 10 από τα 20 τέρματα της ομάδας του, έχει βάλει το ποδαράκι του… Πρώτος σε ασίστ, ενώ του έχει «κλαπεί» και μία, αλλά και κερδισμένα πέναλτι στο πρωτάθλημα.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κόντρα στον Απόλλωνα επέστρεψε στις εμφανίσεις-όνειρο. Αυτές που έκανε στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός εξτρέμ του «τριφυλλιού» μετά τη δεύτερη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και την κλήση του στην Ελπίδων, παρουσίασε σημάδια κόπωσης. Στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο για την έβδομη αγωνιστική δεν ήταν καλός, είχε ημιτελείς ενέργειες κι αντικαταστάθηκε προς το τέλος. Ακολούθησαν τα ντέρμπι. Τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με την ΑΕΚ επίσης δεν είχε θετικό πρόσημο κι έγινε αλλαγή και στα δύο ματς με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν βελτιωμένος, αλλά και πάλι δεν ξεχώρισε. Έβγαλε, ωστόσο, όλο το παιχνίδι.

Ήρθε νέα διακοπή και συμμετοχή στην Ελπίδων, αλλά αντί να γυρίσει πιο κουρασμένος, φάνηκε ότι επέστρεψε με πιο καθαρό μυαλό. Κι αυτό εναντίον της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ακολούθησε και το σώμα. Ο Μυτιληνιός άσος είναι πρώτος σε ασίστ στο πρωτάθλημα με τέσσερις. Και φυσικά και της ομάδας του, ενώ του έχει «κλαπεί» και μία. Στο ματς του Σαββάτου εκτός από τη σέντρα στον Μακέντα, έχει την καλή κίνηση στον χώρο, όπου υποδέχθηκε την κάθετη –με εξωτερικό φάλτσο- του Μπουζούκη και το γύρισμα στον Κουρμπέλη, όπου έγινε το 3-0. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σε πρώτο χρόνο για όποιον παρατήρησε σωστά τη φάση, σημάδεψε τον Γκίνο. Η μπάλα πήγαινε τουλάχιστον ένα μέτρο έξω. Στρώθηκε, όμως, εκ νέου στον Κουρμπέλη, ο οποίος πάλι με το αριστερό σημάδεψε πιο σωστά. Το ωραίο γύρισμα του Χατζηγιοβάνη στον αρχηγό, ωστόσο, η Σούπερ Λίγκα δεν το θεώρησε ασίστ.

Πιάστηκε ασίστ, όμως, η πρώτη του στο πρωτάθλημα, το κλέψιμο και η απλή πάσα στον Μπουζούκη πριν σουτάρει εκτός μεγάλης περιοχής για το 1-0 επί της Λαμίας. Είναι από τα παράξενα. Σε κάθε περίπτωση, ο Χατζηγιοβάνης έχει συμμετοχή στα δέκα από τα είκοσι γκολ του Παναθηναϊκού! Στο 50%. Τεράστιος αριθμός, από τη στιγμή που δεν αναφερόμαστε σε ένα σύνολο 7-8 τερμάτων. Ας δούμε αναλυτικά σε ποια έβαλε το ποδαράκι του, αφού θυμίσουμε ότι είναι πρώτος και σε κερδισμένα πέναλτι με τρία –όλα καθαρά-, ενώ δεν του δόθηκε κι αυτό στην πρεμιέρα με την Ξάνθη από τον Σιδηρόπουλο.

Στο ματς με τους Ακρίτες υποδέχθηκε την κάθετη του Μπουζούκη, πλάσαρε στο τετ α τετ, αλλά απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς. Η μπάλα στρώθηκε στον νεαρό συμπαίκτη του, ο οποίος με οβίδα πέτυχε το νικητήριο γκολ. Κόντρα στη Λαμία, είχε το κλέψιμο και την πρώτη ασίστ που αναφέραμε στον Μπουζούκη. Κέρδισε επίσης στα τελευταία λεπτά το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κουρμπέλης. Κόντρα στην ΑΕΛ είχε εξαιρετική εμφάνιση, αλλά ήταν άστοχος. Πάλι, ωστόσο, κέρδισε πέναλτι κι αυτή τη φορά ο Δώνης του έκανε το χατίρι, το εκτέλεσε και σκόραρε. Συμμετοχή σε τέσσερα γκολ, ήδη.

Πάμε στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Σέντρα στο ξεκίνημα στον Καμπετσή, προβολή κι 1-0. Γύρισμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στον Χατζηθεοδωρίδη, 2-0. Συμμετοχή σε έξι γκολ και τρεις ασίστ. Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω στο σκορ. Ο Χατζηγιοβάνης, όμως, σε καίριο σημείο, λίγο πριν φύγει το ημίχρονο, με κίνηση φορ στη μικρή περιοχή σε σέντρα του Κουλιμπαλί, έβαλε ωραία το σώμα του και με κεφαλιά ψαράκι ισοφάρισε. Στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, φλέρταρε με την ήττα, αλλά ο Χατζηγιοβάνης στο 90’ κέρδισε πέναλτι και ευστόχησε ο Μακέντα. Συμμετοχή σε οκτώ γκολ.

Και καταλήγουμε στον Απόλλωνα. Χόρεψε τον Κύργια, σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής, με φάλτσο προς το τέρμα, εκεί που ο τερματοφύλακας σκέφτεται «να βγω ή να μην βγω». Δεν βγήκε ο Χουάντερσον, απουσίαζε ο Τζανετόπουλος, εκτέλεσε ο Μακέντα. Και φυσικά υπάρχει και η φάση του 3-0. Δεν είναι μόνο το γύρισμα, είναι και η κίνηση στον χώρο, όπου υπέδειξε στον Μπουζούκη που θέλει τη μπάλα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ