Κρίζμαν: «Ήταν ένα τυχερό γκολ»

Κρίζμαν: «Ήταν ένα τυχερό γκολ»

Ο Σάντι Κρίζμαν μίλησε για το υπέροχο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Σάντι Κρίζμαν πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ κόντρα στον Λεβαδειακό και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη αλλά μετά το ματς τόνισε πως το γκολ ήταν τυχερό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρίζμαν:

«Αυτή είναι η δουλειά όλων των παικτών να κοιτάξουν να σκοράρουν. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αλλά το ότι ήρθε η νίκη που ήταν σημαντική».

Για το γκολ με ψαλιδάκι: «Ήταν ένα τυχερό γκολ. Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να σκοράρω, δεν τα είχα καταφέρει. Σήμερα ήταν μια τυχερή μέρα και ήταν ένα όμορφο γκολ».

Για τον «αέρα» που δίνει η νίκη για τη συνέχεια: «Ήταν μια περίοδος κρίσης, υπήρχε κακή ψυχολογία. Σήμερα δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και καταφέραμε πήραμε τη νίκη. Έχουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αν παίξουμε όπως σήμερα θα πάρουμε τη νίκη κι εκεί».

Για τη μαχητικότητα του ΠΑΣ στο παιχνίδι: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν μαχόμασταν στα προηγούμενα ματς για τη νίκη. Σήμερα παίξαμε λίγο καλύτερα, μας βοήθησε και το σημαντικό είναι να προσπαθούμε κάθε φορά να παίρνουμε το καλό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ