Βόμβες Κούγια για Μελισσανίδη: «Τα λεφτά στην τσέπη και ο Θωμάς που κάνει κουμάντο»

Βόμβες Κούγια για Μελισσανίδη: «Τα λεφτά στην τσέπη και ο Θωμάς που κάνει κουμάντο»

Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας μίλησε στο notos sports radio και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και στον Θωμά Μητρόπουλο.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό notos sports radio και εξαπέλυσε «βόμβες» για τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και τον Θωμά Μητρόπουλο. Ο Κούγιας αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις των Λαμπρόπουλου, Σιμόες και Μπακασέτα από την Ένωση, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως «τα λεφτά πρέπει να πηγαίνουν μόνο στην τσέπη του Μελισσανίδη και στους νταραβεριτζήδες».

Ο Κούγιας ρωτήθηκε αρχικά για την μάχη του πρωταθλήματος και αν υπάρχει ομάδα που μπορεί ν’ απειλήσει τον ΠΑΟΚ κι αφού αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, στη συνέχεια είπε για την Ένωση. «Στην ΑΕΚ άρχισαν οι εκπτώσεις. Έδιωξε Λαμπρόπουλο, Σιμόες και Μπακασέτα, στην ΑΕΚ όποιος ζητάει λεφτά φεύγει. Τα λεφτά πρέπει να πηγαίνουν μόνο στην τσέπη του Μελισσανίδη και στους νταραβεριτζήδες».

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, δέχθηκε ερώτηση για την ΕΠΟ και αν λύθηκαν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά την αλλαγή διοίκησης στην ομοσπονδία. Ο Κούγιας μίλησε λοιπόν εκεί για τον Θωμά Μητρόπουλο αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Στο παρασκήνιο κινείται το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Θωμάς ο Μητρόπουλος ήταν από το 96 μέχρι τώρα, έχει πάρει και κάτι πιτσιρίκια και κάτι μαθητευόμενους».

«Ο Θωμάς κινεί τα νήματα μέσω ΕΠΟ»; ήταν η επόμενη ερώτηση προς τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ, με τον Αλέξη Κούγια να επισημαίνει.

«Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και μου έχουν ρίξει και 30.000 ευρώ πρόστιμο. Κοιτάξτε τους διαιτητές που ανέβηκαν και είναι στον πίνακα των διαιτητών. Είδα μια εικόνα και την βοηθό…Δεν είναι ανθρώπινα λάθη αυτά. Δεν είναι ανθρώπινα λάθη. Οι Ενώσεις Δυτικής και Ανατολικής Αττικής. Ο Βαρούχας είναι θαυμαστής του ωραίου φύλου. Ο Βαρούχας παίζει μεγάλο ρόλο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ