Ο Λημνιός «Fans Man of the Match» στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης

Ο Λημνιός «Fans Man of the Match» στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης

Ο νεαρός επιθετικός κέρδισε την ψήφο του κόσμου αφήνοντας πίσω του τον Πρίγιοβιτς και τον Μαουρίσιο.

Ο Δημήτρης Λημνιός αναδείχθηκε από το κοινό του ΠΑΟΚ ως ο «Fans’ Man of the Match» της αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας για την 11η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο Δικέφαλος συνεχίζει ασταμάτητος στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, στο οποίο οδηγεί την κούρσα, όντας η μόνη αήττητη ομάδα μετά από 11 αγωνιστικές, έχοντας 10 νίκες και μια ισοπαλία.

Τελευταίο του θύμα ήταν η Ξάνθη. Οι Ακρίτες ήρθαν με προσδοκίες στην Τούμπα, αλλά υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα του Δικεφάλου και ηττήθηκαν με 2-0.

Ο Δικέφαλος «χτύπησε» με τον συνήθη ύποπτο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και στο 65’ ο Μαουρίσιο με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ, με τη βοήθεια και του Πέλκα κλείδωσε το τρίποντο.

Εκ των κορυφαίων της ομάδας ήταν ο Δημήτρης Λημνιός. Ο νεαρός εξτρέμ ήταν παντού στο γήπεδο, έτρεξε ακατάπαυστα, βοήθησε σε όλες τις γραμμές και πάλεψε για 90 λεπτά.

Στην ψηφοφορία για τον «Fans’ Man of the Match» της αναμέτρησης ο Λημνιός συγκέντρωσε το 49,75% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Πρίγιοβιτς, οριακά πάνω από τον Μαουρίσιο, με τους δύο παίκτες να είναι κομβικοί με τα γκολ τους και την παρουσία τους γενικότερα στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ