Χωρίς Κουτσιανικούλη και Αραβίδη η αποστολή του ΟΦΗ

Χωρίς Κουτσιανικούλη και Αραβίδη η αποστολή του ΟΦΗ

Απρόοπτα με τους Κουτσιανικούλη και Αραβίδη στον ΟΦΗ, οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των Κρητικών για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (01/12, 19:30), όπως και ακόμα τρεις σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Μέσα ο Παπαστεριανός.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί κρητικού εδάφους για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (01/12, 19:30) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Super League.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή των Ηρακλειωτών, δίχως να συμπεριλάβει τους Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Αραβίδη, Νέιρα και Μπολάκη. Άπαντες αντιμετωπίζουν είτε ενοχλήσεις είτε πιο σοβαρούς τραυματισμούς, με εξαίρεση τον Αραβίδη που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Το μόνο θετικό νέο για τον ΟΦΗ είναι ότι ο Παπαστεριανός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το ματς στους Ζωσιμάδες.

Αναλυτικά η 18άδα του ΟΦΗ: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος Παπαστεριανός, Οικονόμου, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Σάσι και Βουό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ