Μπούρμπος: «Ο Άρης θα μπει στην πεντάδα»

Μπούρμπος: «Ο Άρης θα μπει στην πεντάδα»

Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στη πορείας της πρώην ομάδας του αλλά και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Με κολακευτικά λόγια για τον Άρη αλλά και τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Χρήστος Μπούρμπος. Ο Έλληνας αμυντικός που έχει φορέσει τη φανέλα και των δυο ομάδων έκανε την πρόβλεψη ότι τη Κυριακή θα γίνει ανοικτό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ εξέφρασε την άποψη του ότι ο Άρης θα τερματίσει στη πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ARENA FM 89.4:

Για την πορεία των δυο αντιπάλων: «Οι δύο ομάδες κάνουν πορεία άξια της ιστορίας τους. Δεν περιμέναμε ότι θα πάει τόσο καλά ο Παναθηναϊκός, με τους νέους παίκτες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Άρης βάση της εικόνας του θα μπορούσε να είχε μαζέψει περισσότερους βαθμούς και να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία. Πιστεύω ότι μπορεί να μπει στην πεντάδα και θα μπει».

Για την αλλαγή προπονητή: «Η επιλογή του προπονητή έγινε διότι γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ομάδα και το χώρο. Θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στα δεδομένα του Άρη».

Για την πίεση που ασκεί το Κλεάνθης Βικελίδης: «Υπάρχει πίεση στην έδρα του Άρη για όλους τους αντιπάλους. Περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσουν τα νέα παιδιά του Παναθηναϊκού. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει ο Δώνης τα πλάνα του γι’ αυτό το παιχνίδι. Ο Άρης θα πρέπει να εφαρμόσει την νέα φιλοσοφία του προπονητή. Θα είναι μια μεταβατική περίοδο και εύχομαι να μην κοστίσει γιατί οι πολλές αλλαγές μπερδεύουν μια ομάδα. Σιγά σιγά θα πρέπει να περάσει τα δικά του θέλω ο νέος τεχνικός. Θα είναι ανοιχτό παιχνίδι για τις δύο ομάδες».

Για το αν σκέφτεται να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα: «Σκέφτομαι αυτές τις ημέρες να σταματήσω. Θα δούμε μέχρι το τέλος του μήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ