Ολυμπιακός : Στέλνουν Μποτία ή Βούκοβιτς στη Μάλαγα οι Ισπανοί

Ολυμπιακός : Στέλνουν Μποτία ή Βούκοβιτς στη Μάλαγα οι Ισπανοί

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς και ο Αλμπέρτο Μποτία βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάλαγα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα malagahoy.es, ένας από τους δύο θα μετακομίσει στην ομάδα του Μίτσελ

Η Μάλαγα των Ρομπέρτο και Μίτσελ έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Αλμπέρτο Μποτία και τον Γιάγκος Βούκοβιτς του Ολυμπιακού.

Ο Μάριο Ουσίγιος, πρώην αθλητικός διευθυντής των Ερυθρόλευκων, είναι πλέον τεχνικός διευθυντής της Μάλαγα και θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του με κεντρικούς αμυντικούς.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η τοπική ιστοσελίδα, malagahoy.es, ο Αργεντινός καλοβλέπει τον Βούκοβιτς αλλά και τον Μποτία. Για τον πρώτο, η περίπτωση θεωρείται πιο εύκολη, όπως τονίζουν οι Ισπανοί, καθώς ο Σέρβος δεν δείχνει να χωράει στα πλάνα του Τάκη Λεμονή, έχοντας χρησιμοποιηθεί μόλις μία φορά φέτος.

Ο ίδιος, επιθυμεί να αποχωρήσει, καθώς με την παραμονή του στον Ολυμπιακό, εάν συνεχίσει να παραγκωνίζεται, μπορεί να χάσει το Μουντιάλ της Ρωσίας. Η εθνική ομάδα της χώρας του υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βούκοβιτς, αλλά εάν συνεχίσει να μην αγωνίζεται κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί. Άλλωστε έχουν ξαναγραφτεί δημοσιεύματα για την μετακόμισή του στη Μάλαγα.

Η περίπτωση του Μποτία, θεωρείται πιο δύσκολη, παρότι το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο, κάτι που σημαίνει ότι το καλοκαίρι μπορεί να υπογράψει με όποια ομάδα θέλει. Ωστόσο, η δυσκολία έχει να κάνει, ότι ο Λεμονής υπολογίζει κανονικά τον Μποτία στα πλάνα του. Θυμίζουμε, ότι πριν λίγες μέρες είχαν γραφτεί δημοσιεύματα που ήθελαν τον άσο του Ολυμπιακού να είχε συμφωνήσει το περασμένο καλοκαίρι με την Εσπανιόλ.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αναφέρει ότι στο τέλος ένας από τους δύο θα καταλήγει στη Μάλαγα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ