Άρης – Παναθηναϊκός: Κριτική των κίτρινων

Άρης – Παναθηναϊκός: Κριτική των κίτρινων

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Άρη μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, διαβασμένος τακτικά, όμως  «αυτοκτόνησε» καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις.

Χουλιάν Κουέστα: Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν αντιμετώπισε προβλήματα και ενέπνεε σε γενικές γραμμές σιγουριά στην άμυνα του.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης:  Είχε διάθεση και τρεξίματα, όμως, έκανε και κάποιες λάθος μεταβιβάσεις, ενώ δεν μπόρεσε να βοηθήσει  και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Φραν Βέλεθ:  Προσέθεσε ακόμα μια πολύ καλή παρουσία στο ενεργητικό του. Έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα, ενώ θα μπορούσε και να σκοράρει με τις προωθήσεις του στις στημένες φάσεις.

Γιώργος Δεληζήσης: Συνέθεσε ένα καταπληκτικό  κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Βέλεθ. Ο αρχηγός του Άρη βγήκε νικητής σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες με τους αντίπαλους επιθετικούς, ενώ ήταν πολύ καλός και στο ψηλό παιχνίδι.

Άλεξ Μενέντεθ : Καλός σε γενικές γραμμές ο Ισπανός αμυντικός, δεν αντιμετώπισε προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ  δημιούργησε και επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Παναθηναϊκού με τις σέντρες του.

Μανώλης Σιώπης:  Ακατάπαυστο τρέξιμο και κερδισμένες μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, όμως, αυτό για το οποίο θα μνημονεύεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα είναι το μαρκάρισμα του στις καθυστερήσεις.

Μιτζέν Μπάσα: Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Άρη πραγματοποίησε ο Αλβανός μέσος. Νικητής σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες με τους  αντίπαλους μέσους, ενώ πέρασε και κάθετες πάσες προς τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας του.

Ματέο Γκαρσία: Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Αργεντινός μέσος. Με εξαίρεση κάποιες ατομικές ενέργειες, δεν έφτασε στα γνωστά υψηλά επίπεδα απόδοσης του.

Μπρούνο Γκάμα: Ο Πορτογάλος  είχε διάθεση, πήρε πρωτοβουλίες και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Παναθηναϊκού. Άσχημη η εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Νικολά Ντιγκινί: Καλή εμφάνιση από τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, που όσο είχε δυνάμεις έτρεξε, μάρκαρε, δημιούργησε «ρήγματα» για τους συμπαίκτες του στην αντίπαλη άμυνα.

Χαμζά Γιουνές: Ο Τυνήσιος έδωσε πολλές μάχες με τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού, πήρε αρκετές κεφαλιές, «σπάζοντας» τη μπάλα προς τους συμπαίκτες του, ενώ σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Αλλαγές

Χαβιέ Ματίγια: Ο Ισπανός μέσος  κράτησε την μπάλα και βοήθησε και στη επιθετική ανάπτυξη τον Άρη.

Μεργκίμ Μάβραϊ: Ο Παντελίδης τον πέρασε στο παιχνίδι για την ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι και αυτό ακριβώς  έκανε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ