ΑΕΚ: Μέχρι και τέσσερις μεταγραφές τον Γενάρη!

ΑΕΚ: Μέχρι και τέσσερις μεταγραφές τον Γενάρη!

Τα νέα δεδομένα στο ρόστερ της ΑΕΚ και τι ψάχνουν στην Ενωση στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Νοέμβριος άλλαξε πολλά στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι πλέον στο ρόστερ της Ενωσης υπάρχουν κενά που… φωνάζουν και θα πρέπει άμεσα να καλυφθούν για τον λόγο αυτό οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κινητοποιηθεί εδώ και ημέρες για να γίνουν άμεσα όσα πρέπει. Και δεν είναι και λίγα.

Ξεκινάμε από το μεγάλο ζήτημα στον άξονα. Η ΑΕΚ έψαχνε χαφ και πριν την αποχώρηση του Αντρέ Σιμόες. Οπότε με την αποχώρηση του Πορτογάλου χαφ η ανάγκη μεγαλώνει. Η Ενωση αναζητά παίκτη για τη βασική ενδεκάδα της που θα μπει άμεσα στο πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη. Δηλαδή χαφ από το πάνω… ράφι. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προσεχώς θα έχουμε εξελίξεις. Στο πλάνο της ΑΕΚ είναι και η ανέρευση και δεύτερου χαφ. Δεν είναι σίγουρο αν αποκτηθεί και δεύτερος μέσος, αλλά η πρόθεση είναι αν βρούν κάτι αξιόλογο να κινηθούν και για δεύτερη μεταγραφή μέσου.

Επίσης, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί για απόκτηση ακραίου επιθετικού, μετά την επικείμενη αποχώρηση του Τάσου Μπακασέτα. Και αυτό διότι οι ακραίοι επιθετικοί είναι λίγοι και υπάρχει άμεση ανάγκη.

Τέλος, ο Ροντρίγκο Γκάλο είναι στην πόρτα της εξόδου. Είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι, όπως σας αποκάλυψε και το «to10». Ετσι για το δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει ο Μιχάλης Μπακάκης με συμβόλαιο και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος που στα 27 του είναι δανεικός στην Λαμία για δεύτερη σερί χρονιά. Για τον λόγο αυτό στο πλάνο της ΑΕΚ είναι να βρεθεί δεξί μπακ-επένδυση σε ηλικία που θα μπορεί να τον κλείσει η Ενωση από τώρα. Ετσι αν βρεθεί ο ιδανικός άμεσα θα γίνει κίνηση. Αν όχι, τότε θα έχει προοπτική καλοκαιριού. Έτσι στο… μάξιμουμ η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι και τις τέσσερις μεταγραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ