ΑΕΚ: «Τελειώνει» και ο Γκάλο

ΑΕΚ: «Τελειώνει» και ο Γκάλο

Η ΑΕΚ ψάχνει στις μεταγραφές και για νεαρό δεξί μπακ, πίσω από τον Μπακάκη. Κάπως έτσι ο Βραζιλιάνος μοιάζει έτοιμος να αλλάξει… γειτονιά. Είτε άμεσα, είτε... αργότερα

Στον… δρόμο της μεγάλης φυγής και ο Ροντρίγκο Γκάλο; Όπως φαίνεται ναι, σε μια υπόθεση που to10.gr σας έχει ενημερώσει καιρό τώρα. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι (όπως και οι Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος, Σιμόες) και παρότι «εξαιρέθηκε» από όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσφάτως στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια δεν φαίνεται να εξαιρείται και στην ουσία.

Πως προκύπτει αυτό; Από τις κουβέντες που κάνουν αυτές τις ημέρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με ατζέντηδες για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Μια από τις ενότητες που η Ένωση που προσεγγίζει με ενδιαφέρον; Η απόκτηση ενός νεαρού δεξιού μπακ. Η διάθεση για την απόκτηση ενός εξελίξιμου που θα στελεχώσει τον Μιχάλη Μπακάκη στην θέση. Και μιας και αυτόν τον καιρό η ΑΕΚ μιλά καλά… τα Πορτουγκέζε; Δεν θα είναι παράξενο ο αντικαταστάτης του Γκάλο (αν τέλος πάντων εντοπιστεί) να είναι και συμπατριώτης του. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να εξηγήσουμε κάτι σημαντικό.

Η υπόθεση «δεξιός μπακ» σε καμία περίπτωση δεν είναι στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ. Υπάρχει όμως στην ατζέντα της. Μιλά για αυτή με ατζέντηδες. Προφανώς λοιπόν και την ενδιαφέρει γιατί ο Γκάλο θα φύγει. Είτε τώρα αν βρεθεί ενδιαφερόμενος και αντικαταστάτης. Είτε το καλοκαίρι όταν και θα τελειώσει το συμβόλαιο του. Γιατί το όνομα του Γκάλο δεν έχει προκύψει σε θέα δημόσια όπως των συμπαικτών του που είναι να αποχωρήσουν; Διότι στην πραγματικότητα μέχρι τον Γενάρη ένας από τους αντικαταστάτες του Μπακασέτα στο «φτερό» δεξιά, είναι και ο Βραζιλιάνος. Καθόλου τυχαία λοιπόν ότι η Ένωση το προσέχει αρκετά. Για να μην υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη… συζήτηση στα αποδυτήρια της.  Φέτος ο Γκάλο έχει 16 συμμετοχές (3 γκολ, 1 ασίστ) ενώ συνολικά στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2015 τη φανέλα την τίμησε: Το μαρτυρούν οι 135 συμμετοχές του (7 γκολ, 14 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις.

ΥΓ. Η μεταγραφική αναζήτηση της ΑΕΚ για δεξιό μπακ, και μάλιστα νερό, προφανώς δεν είναι το καλύτερο νέο για τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο. Και ας κάνει και φέτος καλή σεζόν με τα χρώματα της Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ