Αποκάλυψη: «Επιστροφή» Ανιγκό στον Λεβαδειακό!

Αποκάλυψη: «Επιστροφή» Ανιγκό στον Λεβαδειακό!

Ο Γάλλος τεχνικός μπορεί να μην «κόλλησε» με τη διοίκηση του Πανιωνίου, παρά την καλή δουλειά που έκανε, αλλά... εμφανίστηκε στη Λιβαδειά, τα είπε (εγκάρδια) με τον Κομπότη και «γέννησε» νέα σενάρια.

Για τον Ζοσέ Ανιγκό μπορείς να πεις πολλά. Πάρα πολλά. Αλλά όλα θα περιστρέφονται γύρω από το ποδόσφαιρο. Διότι ο Ανιγκό είναι άνθρωπος της μπάλας. Εχει υπηρετήσει το σπορ από κάθε θέση, κάθε πόστο και γνωρίζει όσο λίγοι τα μυστικά του. Και κυρίως γνωρίζει πότε «κολλάει» σε ένα περιβάλλον και πότε όχι. Από πολύ νωρίς, λοιπόν, αντιλήφθηκε ότι οι δικές του απόψεις, η δική του φιλοσοφία δεν «κολλούσε» με εκείνη του Πανιωνίου.

Συμβαίνει συχνά οι καλές προθέσεις να εξαφανίζονται όταν μπαίνει στη μέση η καθημερινή τριβή και οι διαφωνίες. Κάτι που συνέβη και στην περίπτωση της σχέσης του Ανιγκό με τον Πανιώνιο. Μια σχέση που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, με μία λιτή ανακοίνωση των Κυενέρυθρων, για «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας τους. Ενα φινάλε, λίγο-πολύ αναμενόμενο, όχι λόγο αποτελεσμάτων και εικόνας, αλλά λόγο διαφορετικής αντίληψης και οπτικής για το ποδόσφαιρο, τις επιλογές, όλα…

Ο Ανιγκό έφυγε από τον Πανιώνιο αφήνοντάς τον 8ο, με 17 βαθμούς, μόλις 2 πόντους μακριά από την 5η θέση και με ένα καλό ρόστερ, που εγγυάται ασφάλεια και προοπτική. Αλλά δεν θα μείνει πολύ καιρό χωρίς δουλειά. Για την ακρίβεια, δεν αποκλείεται να έχει ήδη αποφασίσει να επιστρέψει στο περιβάλλον που αισθάνθηκε άνετα και έκανε «σπίτι του». Κάτι που μαρτυρά και το σύντομο ταξιδάκι του, το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανιγκό ταξίδεψε έως τη Λιβαδειά, όπου και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Την 4η ήττα των Βοιωτών στα 7 παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο τους ο Τζιουζέπε Σανίνο. Ο οποίος δεν είναι μυστικό ότι δεν είναι  ιδιαίτερα δημοφιλείς το τελευταίο διάστημα στη Λιβαδειά, καθώς η δουλειά του δεν φέρνει αποτελέσματα και η ομάδα του παραμένει κολλημένη στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, πάνω μόνο από τον «πεσμένο» Απόλλωνα, με 7 βαθμούς!

Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι άλλο. Αυτό που προκάλεσε αίσθηση ήταν το γεγονός ότι ο Ανιγκό φαίνεται ότι τα βρήκε ξανά με τον Γιάννη Κομπότη. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τη μεταξύ τους διαχυτικότητα στο περιθώριο της αναμέτρησης. Διαχυτικότητα εκ διαμέτρου αντίθετη με την… ψύχρα των σχέσεών τους, όταν ο Γάλλος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Λιβαδειά. Αφού, βεβαίως, πρώτα είχε «σώσει» άνετα την ομάδα του.

Πού καταλήγουμε; Εάν ο Λεβαδειακός αποφασίσει να αλλάξει προπονητή (κάτι διόλου απίθανο, πλέον), τότε ο Ανιγκό είναι πιθανό να κάνει το μεγάλο «comeback». Εξάλλου, μπορεί το καλοκαίρι να μην τα βρήκαν, αλλά ο Γάλλος μιλάει την ίδια «γλώσσα» με τον Κομπότη. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το βρει εύκολα σε άλλον προπονητή ο ιδιοκτήτης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ