«Πρόταση της ΑΕΚ για τον Αλιού Ντιένγκ»! (pic, vid)

«Πρόταση της ΑΕΚ για τον Αλιού Ντιένγκ»! (pic, vid)

Τον 21χρονο χαφ από το Μάλι φέρεται να θέλει η Ένωση για την ενίσχυση του κέντρου.

Ένα νέο όνομα φέρνει στα μεταγραφικά της ΑΕΚ η Αλγερινή ιστοσελίδα competition.dz, μιας και σύμφωνα με ρεπορτάζ της η Ένωση έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην MC Algier της Αλγερίας για τον Αλιού Ντιένγκ! Πρόκειται για τον 21χρονο αμυντικό χαφ του συλλόγου από την Αλγερία, με καταγωγή από το Μάλι. Ο Ντιένγκ είναι ένας δυναμικός αμυντικός χαφ που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κόφτης όσο και ως οκτάρι.

Την αποκάλυψη κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος της MC Algier στην οποία ανήκει ο παίκτης λέγοντας μάλιστα πως η ΑΕΚ είναι η τέταρτη ομάδα που τον ζητάει μετά από δύο Τουρκικές ομάδες και μία της Σαουδικής Αραβίας. Το ρεπορτάζ δεν μένει εκεί καθώς στην κουβέντα μπαίνουν και ποσά, με τους αλγερινούς να αναφέρουν πως η πρόταση της ΑΕΚ για την αγορά του παίκτη φτανει στις 500.000 ευρώ, τη στιγμή που για τον Ντιένγκ υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας αλλά και της Σαουδικής Αραβίας!

Ο Ντιένγκ είναι μια περίπτωση που δείχνει να διαθέτει τα στοιχεία που αναζητά η ΑΕΚ για την ενίσχυση του άξονά της. Είναι ένας παίκτης δυναμικός, σε καλή ηλικία και με γεμάτες χρονιές στην ομάδα του. Η υπόθεση του Ντιένγκ φαίνεται λοιπόν πως είναι μεταξύ εκείνων που κοιτάζει η Ένωση για την ενίσχυση του κέντρου της, τη στιγμή που ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου υπάρχει και ένας μέσος από την αγορά της Σκανδιναβίας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ