Επιμένουν οι Τούρκοι για Μπεσίκτας και Τουρέ

Επιμένουν οι Τούρκοι για Μπεσίκτας και Τουρέ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα για Μπεσίκτας και Τουρέ, με τα ρεπορτάζ να παρουσιάζουν τον Ιβοριανό μέσο του Ολυμπιακού ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Αρσλάν.

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για Μπεσίκτας και Γιάγια Τουρέ, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να συνδέουν τον Ιβοριανό μέσο του Ολυμπιακού με την υπόθεση του Τολγκάι Αρσλάν.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης υπήρξαν νέα ρεπορτάζ, τα οποία ανέφεραν ότι ο 28χρονος χαφ αναμένεται σύντομα να πάρει μεταγραφή σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, με τον άσο του Ολυμπιακού να είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του. «Ο Τουρέ δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό. Είναι μάλιστα πιθανό η Μπεσίκτας να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, χωρίς να χρειαστεί να δώσει χρήματα στην ελληνική ομάδα. Εκτός από την Μπεσίκτας, για τον Ιβοριανό σταρ έχουν ενδιαφερθεί επίσης η Μίλαν, αλλά και η Γουέστ Χαμ», αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα ιστοσελίδας, που ειδικεύεται στα θέματα της τούρκικης ομάδας.

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που οι Τούρκοι γράφουν για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον 35χρονο άσο του Ολυμπιακού. Ο Τουρέ φέτος έχει αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια με τα χρώματα των Πειραιωτών, έχοντας συνολικά 222 λεπτά συμμετοχής. Οι Τούρκοι, όπως προαναφέραμε, συνδυάζουν την υπόθεση του Ιβοριανού μέσου με τον Αρσλάν, για τον οποίο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αρκετές γερμανικές ομάδες. «Φράιμπουργκ, Στουτγκάρδη, Ανόβερο και Μπάγερ Λεβερκούζεν εξετάζουν την περίπτωση του Αρσλάν», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ