Ο Γιουνές στηρίζει τη δράση του Charity Idols (pics)

Ο Γιουνές στηρίζει τη δράση του Charity Idols (pics)

Ο Τυνήσιος άσος, από κοινού με την ΠΑΕ Άρης, προσφέρει για φιλανθρωπικό σκοπό υπογεγραμμένη τη φανέλα που φορούσε στην ανατροπή κόντρα στον ΟΦΗ.

Τις δημοπρασίες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Charity Idols για τις γιορτές εγκαινιάζει ο Χαμζά Γιουνές μαζί με την ΠΑΕ Άρης. Ο Τυνήσιος επιθετικός διαθέτει για φιλανθρωπική δημοπρασία υπογεγραμμένη τη φανέλα που φορούσε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο η ομάδα του πέτυχε ανατροπή με δυο του γκολ.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση τεσσάρων παιδιών, της Ασπασίας, της Μυρτούς, του Άγγελου και του Γιώργου. Οι πρώτες προσφορές έχουν ήδη κατατεθεί (https://www.charityidols.gr/el/auctions/viewbids/1584) και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 10 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ανάρτηση του Charity Idols:

«Η ΠΑΕ Αρης κάνει ποδαρικό στις γιορτινές δημοπρασίες του Charity Idols, και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των τεσσάρων παιδιών ( Ασπασίας, Μυρτώς, Άγγελου, Γιώργου) προσφέροντας την φανέλα του Χαμζα Γιουνες, που φορούσε και σκόραρε δις, στην μεγάλη ανατροπή στον αγώνα του Ηρακλείου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ