Κρατάει Πασχαλάκη για τον «τελικό» με ΜΠΑΤΕ

Κρατάει Πασχαλάκη για τον «τελικό» με ΜΠΑΤΕ

Το χτύπημα του Πασχαλάκη στα πλευρά από τον Μπαράλες, βάζει στο κάδρο του Λουτσέσκου, για την αναμέτρηση με την Λάρισα, τον Ρέι, θέλοντας να προφυλάξει τον Έλληνα διεθνή για την αναμέτρηση με τη ΜΠΑΤΕ.

Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανόν να κάνει την Κυριακή (9/12) ο Ροντρίγκο Ρέι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας μετά από ένα περίπου χρόνο θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ του Δικεφάλου σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα κι αυτό λόγω του τραυματισμού του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο 29χρονος διεθνής τερματοφύλακας τραυματίστηκε στα πλευρά στην αναμέτρηση με τη Λαμία από τον Μπαράλες. Μπορεί ο Πασχαλάκης να είναι ένα γερό παιδί ωστόσο ο Λουτσέσκου δεν το διακινδυνεύει με μια πιθανή συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΛ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, σκέφτεται να προφυλάξει τον Πασχαλάκη, καθώς ακολουθεί ο «τελικός» με τη ΜΠΑΤΕ. Στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση ο Λουτσέσκου θέλει να έχει στην διάθεση του τον 29χρονο πορτιέρο καθώς λόγω και των εμφανίσεων του τον εμπιστεύεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τερματοφύλακα που έχει στο ρόστερ του ο Δικέφαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ