Δοκιμή με Ομάρ εξτρέμ και Νάτχο «8άρι»

Δοκιμή με Ομάρ εξτρέμ και Νάτχο «8άρι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει στον Νορβηγό τον αντικαταστάτη του Ποντένσε και τον κάνει δίδυμο στη δεξιά πλευρά με τον Τοροσίδη. Ο Νάτχο προβάδισμα έναντι του Μπουχαλάκη ενόψει Ξάνθης. To10.gr έχει το ρεπορτάζ...

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη είναι πολλά και σημαντικά. Ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του, αναφορικά με τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσει τους Ακρίτες, ώστε να οδηγήσει τους Ερυθρόλευκους σε ακόμη μία νίκη, επί ενός εξαιρετικά επικίνδυνου και… αποφασισμένου αντιπάλου. Με τις δοκιμές του στην προπόνηση της Πέμπτης να «μαρτυρούν» σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του.

Ο 48χρονος τεχνικός δεν δείχνει καμία διάθεση να αλλάξει την «ομάδα που κερδίζει». Αντιθέτως, σκοπεύει να βάλει στην εξίσωση της 11άδας όλους τους παίκτες που θεωρεί ότι βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε από την αρχή του αγώνα της Ξάνθης και τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στη δεξιά πλευρά. Με τον Νορβηγό σε ρόλο εξτρέμ, όπως και στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Δίδυμο που δοκίμασε στην προπόνηση της Παρασκευής, δείχνοντας ότι το έχει στο μυαλό του ακόμη. Και ενόψει Μίλαν…

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσης της άμυνας, οι Ζοσέ Σα, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης παραμένουν αμετακίνητοι στην 11άδα, ενώ στην… ανασταλτική δύναμη παραμένει και ο Γκιγιέρμε, ο οποίος έχει ικανοποιήσει απόλυτα τον Μαρτίνς με την παρουσία του τον τελευταίο μήνα. Και για αυτόν τον λόγο έχει κερδίσει τη θέση του βασικού «κόφτη».

Ποιος θα παίξει στο πλευρό του Βραζιλιάνου; Σύμφωνα με όσα έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μαρτίνς, ο Μπίμπαρς Νάτχο αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στα Πηγάδια. Ο Ισραηλινός δείχνει να είναι το φαβορί, έναντι του Μπουχαλάκη (σ.σ. ο Καμαρά είναι τραυματίας) και όλα δείχνουν ότι για πρώτη φορά μετά το εντός έδρας παιχνίδι με την Ντουντελάνζ, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί από την αρχή ενός αγώνα με τους Νάτχο και Φορτούνη στο αρχικό σχήμα στις… κανονικές τους θέσεις, στο «8» και στο «10» αντίστοιχα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες δύο θέσεις, στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Ματίας Ναουέλ είναι «σίγουρος», καθώς έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Γκερέρο θα είναι και πάλι ο βασικός σέντερ φορ των Πειραιωτών.

Αναλυτικά, η 11άδα που δοκίμασε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μαρτίνς αποτελούνταν από τους Ζοσέ Σα, Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη, Γκιγέρμε, Νάτχο, Φορτούνη, Ελαμπντελαουί Ναουέλ και Γκερέρο. Ενώ ως αλλαγές στην τακτική ο 48χρονος τεχνικός χρησιμοποίησε και τους Χριστοδουλόπουλο, Μπουχαλάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ