Επιστολή και DVD του ΠΑΟΚ στην UEFA για τις διαιτητικές αποφάσεις

Επιστολή και DVD του ΠΑΟΚ στην UEFA για τις διαιτητικές αποφάσεις

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε οπτικοακουστικό υλικό στην UEFA, με όλες τις αποφάσεις που κατά την άποψή της έχουν αλλοιώσει τον βαθμολογικό πίνακα, υπέρ των ανταγωνιστών του Δικεφάλου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να πάρει θέση για τη διαιτησία και να παρουσιάσει τη δική της εκδοχή για το τι πραγματικά συμβαίνει στη χώρα μας με τις αποφάσεις. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, ο Δικέφαλος απέστειλε επιστολή στην UEFA, η οποία συνοδεύεται με οπτικοακουστικό υλικό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξουν ότι ο ΠΑΟΚ κάθε άλλο παρά ευνοείται.

Στην επιστολή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο για «προπαγάνδα που έχουν εξαπολύσει ορισμένες ομάδες», από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με σκοπό παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ ως ευνοημένος στο ελληνικό πρωτάθλημα από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Η επιστολή της «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ  και το οπτικοακουστικό υλικό έχει προορισμό τα υψηλά κλιμάκια της UEFA, με όλες τις αποφάσεις που έχουν αλλοιώσει τον βαθμολογικό πίνακα, υπέρ των ανταγωνιστών του Δικεφάλου.

Παράλληλα οι Ασπρόμαυροι υπενθυμίζουν στην επιστολή τους την «επιμονή μας να ισχύσει από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος το VAR, που παρότι έχει αποφασιστεί, καθυστερεί χαρακτηριστικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ