Ουζουνίδης: «Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

Ουζουνίδης: «Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στη Λαμία, ωστόσο, τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 της Λαμίας και πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της στη Σούπερ Λίγκα. Η εμφάνιση της Ενωσης ικανοποίησε τον Ουζουνίδη, ο οποίος στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες του στα αντίπαλα καρέ. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να βελτιωθούν και να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι πολύ πιο εύκολο απέναντι στις κλειστές άμυνες να τους αφήσεις λίγο την μπάλα και να πιέσεις ψηλά για να προκαλέσεις το λάθος και να δημιουργήσεις επικίνδυνες καταστάσεις. Έχουμε καλά διαστήματα και διαστήματα που πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί.

Είχαμε σήμερα πολλές ευκαιρίες για παραπάνω γκολ, πέρα από τα δύο δοκάρια. Με τον χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι. Το ζήτημα τώρα είναι να είμαστε πιο αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί στο γκολ. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τα μεταγραφικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ