«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπογιάτα»

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπογιάτα»

Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να καταθέσει πρόταση στη Σέλτικ για τον κεντρικό αμυντικό της, Ντέντρικ Μπογιάτα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Σέλτικ, Ντέντρικ Μπογιάτα, σύμφωνα με δημοσίευμα της σκωτσέζικης Sundaypost. Μάλιστα, το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι είχαν καταθέσει πρόταση ύψους περίπου 6.000.000 ευρώ για τον 28χρονο το περασμένο καλοκαίρι, περίοδος κατά την οποία και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παρουσιαζόταν δυσαρεστημένος από το κλίμα που επικρατούσε στην πρωταθλήτρια Σκωτίας, με την κατάσταση να διογκώνεται ελέω του αποκλεισμού από την ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Φούλαμ και Φενέρμπαχτσε ήταν επίσης πρόθυμες να διαπραγματευτούν με τη Σέλτικ για τη μεταγραφή του, όμως εκείνη έδειχνε απρόθυμη να τον παραχωρήσει με προσφορά κάτω των 10.000.000. Η κατάσταση είχε ενταθεί τόσο πολύ στο μεσοδιάστημα των δύο αγώνων με τους Κιτρινόμαυρους, που ο Μπογιάτα έμεινε εκτός αποστολής και δεν ταξίδεψε στην Αθήνα για το δεύτερο παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του τον περασμένο Αύγουστο, ο ατζέντης του Μπογιάτα, Ζακ Λίχτενσταϊν, είχε αναφέρει πως «η Σέλτικ δεν έχει συμπεριφερθεί σωστά στον Ντέτρικ. Υπήρχαν νωρίτερα προτάσεις για τον Μπογιάτα από Φούλαμ, Ολυμπιακό και Φενέρ αλλά η Σέλτικ τις απέρριψε. Από την άλλη όμως δεν έκανε κάποια πρόταση στον παίκτη για αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων του συμβολαίου του και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στον Μπογιάτα».

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019, ενώ αποτελεί και στέλεχος της εθνική Βελγίου, όντας στην αποστολή των Κόκκινων Διαβόλων στην πορεία τους μέχρι την τρίτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας. Η Λάτσιο είναι ακόμα μία ομάδα που παρουσιάζεται ως υποψήφια για την περίπτωση του Βέλγου, αλλά και -σε μικρότερο βαθμό- η Λιόν. Ο Μπογιάτα αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2015, έναντι 2.000.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ