Η ενδεκάδα του Αρη στο Περιστέρι (pic)

Η ενδεκάδα του Αρη στο Περιστέρι (pic)

Οι επιλογές του Σάββα Παντελίδη για το αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στο Περιστέρι δοκιμάζεται ο Αρης, ο οποίος στις 19:00 θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στον αγώνα με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ο Σάββας Παντελίδης παρατάσσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης με τους Κουέστα, Μπάσα, Κολάσο, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές, Τζανακάκη, Μενέντεθ, Σιώπη, Μάβραϊ και Βέλεθ. Οι Μάβραϊ και Κολάσο είναι τα δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, τερματοφύλακας θα είναι ο Κουέστα. Ο Τζανακάκης θα καλύψει τη δεξιά πλευρά της άμυνας, ο Μενέντεθ την αριστερή, ενώ οι Μάβραϊ και Βέλεθ θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Σιώπης, Κολάσο και Μπάσα θα είναι η τριάδα στα χαφ, ενώ ο Γκάμα θα παίξει δεξιά στην επίθεση, ο Γκαρσία αριστερά και ο Γιουνές στη κορυφή.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους βρίσκονται οι Καντιμοίρης, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Βαλεριάνος, Διαμαντόπουλος και Ματίγια.

Οι Κίτρινοι μετά το 1-1 της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό θέλουν να πάρουν τη νίκη στο Περιστέρι και να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Δείτε την 11άδα του Αρη: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ