Ψηφίστε τον MVP της 13ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 13ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της τρέχουσας αγωνιστικής; Δώστε την ψήφο σας στο σχετικό poll που διενεργεί to10.gr.

Την ευκαιρία να ψηφίσετε τον MVP της 13ης αγωνιστικής έχετε μέσω της ψηψοφορίας που ετοίμασε για εσάς to10.gr. Μαρκ Φερνάντεζ, Εζεκίελ Πόνσε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Ευθύμης Κουλούρης και Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς είναι οι πέντε παίκτες που επιλέξαμε για να τους θέσουμε στη διάθεσή σας…

Εζεκίελ Πόνσε
Ισως η κορυφαία παρουσία του με την ΑΕΚ, βοήθησε τα μέγιστα ώστε να επικρατήσει με 2-0 της Λαμίας. Ο Αργεντινός έκανε σπουδαίο ματς και αν είχε περισσότερη ευστοχία θα μετρούσε… χατ τρικ και πάνω. Στο 13’ άνοιξε το σορ με εξαιρετική εκτέλεση στην κίνηση με το αριστερό. Στο 2-0 βοήθησε πολύ με το πρέσινγκ του, ενώ στο 58’ είχε δοκάρι σε τετ α τετ απέναντι στον πορτιέρε της Λαμίας. Στο 81’ έχασε νέο τετ α τετ, ενώ στο 88’ είχε μια πολύ καλή κεφαλιά.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς
Μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την ΑΕΛ στην Τούμπα (2-1 ο ΠΑΟΚ) να μην έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του, ωστόσο ήταν εκείνος που το έκρινε. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του ισοφάρισε (το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος), παίρνοντας ταυτόχρονα και την αποβολή του Καρανίκα. Στο υπόλοιπο παιχνίδι ο Σέρβος φορ δε φάνηκε, αλλά τη δουλειά του την είχε κάνει ήδη…

Βαγγέλης Πλατέλλας
Είχε πολύτιμη συμβολή στο θριαμβευτικό 3-1 του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκό. Ηταν εκείνος που πέτυχε το κομβικό δεύτερο γκολ των Κρητικών στο 40′, μόλις τέσσερα λεπτά μετά την ισοφάριση των πράσινων. Συνεπώς με το τέρμα αυτό έβαλε την ομάδα του μπροστά προτού λήξει το ημίχρονο, ενώ επανέφερε την ψυχολογία στις τάξεις των ασπρόμαυρων. Ηταν γενικότερα ορεξάτος με αρκετά τρεξίματα σε όλο το γήπεδο.

Μαρκ Φερνάντεζ
Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε το χρυσό τέρμα του Αστέρα Τρίπολης στο 90′, χάρη στο οποίο οι Αρκάδες πήραν σπουδαία νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Και μόνο αυτή η ενέργεια αρκεί για να τον φέρει μεταξύ των υποηφίων για το «έπαθλο» του MVP της αγωνιστικής.

Ευθύμης Κουλούρης
Φέτος έχει δείξει οτι με το που… ακουμπάει τη μπάλα αυτή καταλήγει στο βάθος της αντίπαλης εστίας! Αυτό ακριβώς έκανε και στο 4-2 του Ατρόμητου με τον Αρη. Σε ένα ματς που εξελίχθηκε ως… ροντέο, ο Ελληνας επιθετικός βρήκε δίχτυα δύο φορές, κάνοντας αρχικά το 2-0 στο 59′, αλλά και το 3-1 στο 90+1, ελάχιστα μετά τη μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους στο 89′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ