Ο Κούγιας πήγε στην ΕΠΟ και κατέθεσε τα δελτία

Ο Κούγιας πήγε στην ΕΠΟ και κατέθεσε τα δελτία

Ο Αλέξης Κούγιας πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΕΠΟ και ζήτησε να συναντηθεί με τον Μέλο Περέιρα. Συνάντηση τελικά δεν έγινε και ο μεγαλομέτοχος των βυσσινί κατέθεσε φάκελο με τα δελτία των παικτών της Λάρισας στην ομοσπονδία και αποχώρησε.

Στα γραφεία της ΕΠΟ πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας ο οποίος είχε δηλώσει από χθες πως θα καταθέσει τα δελτία των παικτών της ΑΕΛ και ότι η ομάδα του δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το είπε και το έκανε λοιπόν ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ΠΑΕ καθώς υλοποίησε τα όσα είχε υποστηρίξει χθες.

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας πήγε λοιπόν στα γραφεία της ομοσπονδίας (όπου τον περίμεναν κι άλλα στελέχη της ΑΕΛ) και ζήτησε μάλιστα να συναντηθεί με τον Μέλο Περέιρα, για να του εκφράσει τις έντονες διαμαρτυρίες των βυσσινί για την διαιτησία.

Συνάντηση πάντως δεν έγινε καθώς υπήρξε άρνηση του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή να συναντήσει τον μεγαλομέτοχο της θεσσαλικής ομάδας. Έτσι ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε φάκελο στην ομοσπονδία και αποχώρησε από τα γραφεία της ΕΠΟ. Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε τα δελτία στον Δημήτρη Καλύβα και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι στο θέμα θα υπάρξει συνέχεια η οποία αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ