Άρης: Το κοινό του Γιουνές με τον Γκαλέτι και τα χαμένα πέναλτι

Άρης: Το κοινό του Γιουνές με τον Γκαλέτι και τα χαμένα πέναλτι

Στα χρόνια της Super League, μόνο o Λουτσιάνο Γκαλέτι έχει χάσει στην ίδια σεζόν περισσότερα από δύο πέναλτι.

Ο Χαμζά Γιουνές έχασε για δεύτερη φορά στη σεζόν πέναλτι και το ζητούμενο είναι αν θα έχει και άλλες ευκαιρίες σε πέναλτι που θα κερδίσει ο Άρης. Μάλιστα ο Άρης έχει απωλέσει τρεις ευκαιρίες να πετύχει γκολ με πέναλτι, καθώς έχει αποτύχει και ο Μπρούνο Γκάμα μια φορά.

Ο Γιουνές ωστόσο έχει σκοράρει σε τρία, αφού είναι ο σχεδόν μόνιμος εκτελεστής. Το 2016-17 που ήταν στην Ξάνθη, είχε οκτώ στα εννέα, μια μόνο απώλεια. Πάντως δεν έχει αστοχήσει ποτέ, καθώς και στις τρεις περιπτώσεις που δεν τα κατάφερε ήταν εύστοχος, αλλά τα έπιασαν οι τερματοφύλακες.

Στα χρόνια της Super League, μόνο ένας ποδοσφαιριστής έχει χάσει στην ίδια σεζόν περισσότερα από δύο πέναλτι. Ήταν πριν από 10 χρόνια, τη σεζόν 2008-09, όταν ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αποτύγχανε τρεις φορές. Τότε είχε χτυπήσει επτά και είχε βάλει τα τέσσερα. Και τα τρία τα έχασε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ωστόσο και στα τρία παιχνίδια που συνέβη αυτό, ο Ολυμπιακός ήταν νικητής.

Σπουδαία ονόματα έχουν αποτύχει σε τρία πέναλτι σε μια σεζόν, όπως ο Τσιάρτας (έχοντας εκτελέσει 13 στη σεζόν) και ο Ντέμης Νικολαίδης (με 3 στα 6 τότε). Για να βρει κανείς τέσσερα χαμένα πέναλτι από έναν ποδοσφαιριστή σε μια σεζόν πρέπει να γυρίσει στο 1993-94, και αυτός είναι ο Βασίλης Δημητριάδης της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ