Πέτερσον : «Γνωρίζω πως η Χέρακλες μιλάει με την ΑΕΚ, υπάρχει επιλογή ανανέωσης του συμβολαίου μου»

Πέτερσον : «Γνωρίζω πως η Χέρακλες μιλάει με την ΑΕΚ, υπάρχει επιλογή ανανέωσης του συμβολαίου μου»

Ο Κρίστοφερ Πέτερσον δήλωσε ότι γνωρίζει για τις συζητήσεις της Χέρακλες με την ΑΕΚ για τη μετακίνησή του στους Κιτρινόμαυρους, ωστόσο τόνισε πως η ολλανδική ομάδα έχει επιλογή επέκτασης του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Κρίστοφερ Πέτερσον μίλησε στη σουηδική ιστοσελίδα Fotbollskanalen και επισήμανε πως γνωρίζει την επικοινωνία της Χέρακλες με την ΑΕΚ στο περιθώριο της πιθανής μεταγραφής του στους Κιτρινόμαυρους, αλλά και ότι ο ίδιος δεν έχει ενημερωθεί επίσημα. Τόνισε δε πως η τρέχουσα ομάδα του έχει επιλογή επέκτασης του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο (αυτή τη στιγμή λήγει το καλοκαίρι του 2019), όμως «γνωρίζει όμως ότι μπορεί να εισπράξει περισσότερα χρήματα για εμένα παραχωρώντας με τον Ιανουάριο».

«Γνωρίζω πως οι δύο ομάδες είναι σε επικοινωνία, αλλά ακόμα δεν έχω ενημερωθεί για κάτι. Πραγματικά δεν γνωρίζω κάτι. Δεν θέλω να σχολιάσω φήμες και δημοσιεύματα. Έχω έναν γιο και η σύζυγός μου σύντομα θα μου χαρίσει ακόμα έναν. Η οικογένειά μου είναι σε προτεραιότητα και πρέπει να την κοιτάξω. Προς το παρόν κοιτάζω τους στόχους της ομάδας μου. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», τόνισε αρχικά, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Η ομάδα μου έχει επιλογή ανανέωσης του συμβολαίου για έναν επιπλέον χρόνο. Γνωρίζει όμως ότι μπορεί να εισπράξει περισσότερα χρήματα για εμένα παραχωρώντας με τον Ιανουάριο, παρά να με κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο και να φύγω ως ελεύθερος. Ειλικρινά δεν ξέρω που βρίσκονται οι συζητήσεις των δύο ομάδων. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να μείνω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου».

Ο 24χρονος Σουηδός εξτρέμ είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, που ωστόσο η Ένωση δεν έχει εγκαταλείψει, παρά την αρχική άρνηση της ομάδας του να τον δώσει μεσούσης της σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα για την Ένωση αποτελεί η απόκτηση δύο μέσων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ