Το «Athens Alive» παραμένει ζωντανό – Η ανακοίνωση της Redstone για τη νέα συνεργασία

Το «Athens Alive» παραμένει ζωντανό – Η ανακοίνωση της Redstone για τη νέα συνεργασία

Η κοινοπραξία «Athens Alive» δεν αφήνει το πρότζεκτ που αφορά άμεσα τον Παναθηναϊκό και το μέλλον του και εξακολουθεί να κάνει αργά, αλλά σταθερά και απολύτως σοβαρά βήματα. Η ανακοίνωση της Redstone που αποδεικνύει τη σοβαρότητα της υπόθεσης.

Σε μια περίοδο που ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ παραμένει εξαφανισμένος από προσώπου γης, το Athens Alive έρχεται να δείξει ξανά πως επιμένει για την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ, άρα και για τον Παναθηναϊκό αφού αυτά θα πάνε… πακέτο.

Η νέα ανακοίνωση, άλλωστε, της Redstone για τη σύναψη συμφωνίας με μεγάλη εταιρεία που θα αφορά το κλίμα, είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

«Η Redstone ανακοινώνει με περηφάνια τη συνεργασία της με την εταιρεία Poseidon που θα αφορά το «Athens Alive» και την αναγέννηση της περιοχής. Η Redstone και το Athens Alive θα συνεργαστούν σε όλες τις φάσεις του έργου της αναγέννησης, ένα έργο ύψους 1,7 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα αποκαταστήσει και θα επεκτείνει το σχέδιο για το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και στη συνέχεια κάνει λόγο για τα κέρδη που θα αποκομίσει το έργο απ’ τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Μάλιστα, ο Μαρκ Αλεξάντερ, στέλεχος της Redstone δήλωσε πως «Το Athens Alive θα φέρει στο προσκήνιο τη βιωσιμότητα. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σωστό να κάνουμε τα έργα με αυτή την κλίμακα. Οι πόλεις αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 80% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Αν δεν αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούν οι πόλεις, δεν υπάρχει τρόπος να λύσουμε την αλλαγή του κλίματος».

Έχουν σχέση όλα αυτά με τον Παναθηναϊκό; Φυσικά και έχουν. Σε μια περίοδο που ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ παραμένει εξαφανισμένος και το μέλλον του συλλόγου εξακολουθεί να είναι αβέβαιο, η κοινοπραξία «Athens Alive» εμφανίζει μεγάλες συνεργασίες και επιμένει να θέλει να πάρει το έργο που θα αλλάξει το ΟΑΚΑ και τη γενικότερη όψη της περιοχής. Και φυσικά και τον Παναθηναϊκό.

Στη σκέψη τόσο των ανθρώπων του «Athens Alive», όσο και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δεν έχει αλλάξει οτιδήποτε αφορά τον Παναθηναϊκό. Κάτι που σημαίνει πως αν κάνουν δικό τους το έργο, θα επιχειρήσουν να κάνουν δική τους και την ομάδα και να της λύσουν τα προβλήματά της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ