Παναθηναϊκός : Δεν γυρίζει ο Τσάβες ούτε το Σαββατοκύριακο

Παναθηναϊκός : Δεν γυρίζει ο Τσάβες ούτε το Σαββατοκύριακο

Ο Αργεντινός παραμένει στη χώρα του και δεν πρόκειται να έρθει πίσω πριν τη Δευτέρα, θυμίζοντας την περσινή ιστορία με τον Κολομβιανό.

Ο Αντρές Τσάβες φαίνεται πως δεν πήγε μονάχα για εξετάσεις στην Αργεντινή. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, που ανέβηκε την περασμένη Κυριακή στο αεροπλάνο και αναχώρησε για την πατρίδα του, δίχως να ειδοποιήσει κανέναν και αφού είχε ακούσει την αντίρρηση του Ουζουνίδη για το συγκεκριμένο ταξίδι, παραμένει σχεδόν εξαφανισμένος και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενημερώνονται από τον ατζέντη του για το τι πρόκειται να κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσάβες δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα ούτε μέσα στο Σαββατοκύριακο, θυμίζοντας έντονα την περσινή ιστορία με τον Ιμπάρμπο, ο οποίος είχε φύγει για την Κολομβία και επέστρεψε έπειτα από πολλές μέρες μονάχα για να μαζέψει τα πράγματά του.

Η ενημέρωση που έχουν στον Παναθηναϊκό είναι πως ο Αργεντινός δεν δείχνει διάθεση να γυρίσει αν δεν επιβεβαιώσει το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού του, λέγοντας πως εξακολουθεί να πονάει στο σημείο που είχε πάθει τη θλάση.

Φυσικά, η επιστροφή του, όποτε κι αν είναι αυτή, θα σηματοδοτήσει και την κλήση του σε απολογία, αλλά και βαριά τιμωρία, η οποία αναμένεται να είναι βαρύ πρόστιμο και να μη φτάσει στη διακοπή συμβολαίου. Κι αυτό διότι θα πρέπει να απουσιάσει για διάστημα 15 ημερών ώστε να μπορεί ο Παναθηναϊκός να του κάνει διακοπή συμβολαίου.

Βέβαια, ο Τσάβες θα συμπληρώσει σίγουρα μια εβδομάδα, αφού πριν τη Δευτέρα δεν πρόκειται να γυρίσει και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το πότε θα το κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ