Παράσχος: «Δικαιωθήκαμε στο τέλος, ψάχνουμε για ελεύθερο παίκτη»

Παράσχος: «Δικαιωθήκαμε στο τέλος, ψάχνουμε για ελεύθερο παίκτη»

Ο τεχνικός του Αστέρα μίλησε για τη νίκη επί του ΟΦΗ και τόνισε ότι οι Αρκάδες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα ψάξουν για ελεύθερο ποδοσφαιριστή.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 με ανατροπή του ΟΦΗ και πέτυχε την 4η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες δεν τα παράτησαν όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πίεσαν, δημιούργησαν φάσεις και στο τέλος δικαιώθηκαν, πανηγυρίζοντας μια ακόμα νίκη.

Παράλληλα, ερωτηθείς για το εάν ο Αστέρας Τρίπολης θα ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τόνισε ότι οι Αρκάδες θα προσπαθήσουν να κάνουν 1-2 μεταγραφές, αρκεί να βρεθεί κάποιος ελεύθερος ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Για ακόμα μια φορά πίστεψαν ότι μπορούσαν να γυρίσουν το παιχνίδι και το πάλεψαν μέχρι το 95′ για να το πετύχουν. Ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, και δημιουργήσαμε 2-3 φάσεις για να πετύχουμε κάποιο γκολ, αν και δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια, . Δυστυχώς σε μια ανύποπτη φάση με το φάουλ που πέρασε κάτω από τα πόδια των παικτών που είχαμε στο τείχος δεχτήκαμε το γκολ. Μετά από το σημείο αυτό ήταν λες και πάθαμε black out. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Το δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ήταν ένας δικός μας μονόλογος.

Καταγράψαμε πάνω από 20 τελικές και κερδίσαμε πάνω από 10 κόρνερ. Περιμέναμε το 2ο γκολ πιο νωρίς αλλά το παιχνίδι μας κράτησε σε αγωνία μέχρι το τέλος. Πετύχαμε όμως το πολυπόθητο γκολ και κερδίσαμε. Δικαιώθηκαν τα παιδιά. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στα παιχνίδια μας για να αποβάλλουμε το άγχος και να καθαρίζουμε τα ματς όχι στις καθυστερήσεις.

Υπάρχει το παιχνίδι της Τρίτης για το Κύπελλο. Περισσότερο θα χρησιμοποιήσουμε όσους δεν έχουν παίξει πολύ καθώς και παιδιά από την Κ19. Από ‘κει και πέρα θα κοιτάξουμε να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές με υγεία και να περάσει ο κόσμος όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας σε ένα ακόμα παιχνίδι βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο: «Σίγουρα υπάρχει άγχος. Μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ. Μέχρι την έλευσή μου παρά το καλό ποδόσφαιρο που έπαιζαν δεν είχαν καλά αποτελέσματα. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να διαγραφεί αυτή η εικόνα γι’ αυτό και υπάρχουν σκαμπανευάσματα και δεν έχουν σ’ όλο το 90λεπτο την καλή τους απόδοση. Νομίζω ότι μπορούμε να το γυρίσουμε αυτό και όσο περνάει ο καιρός κι έρχονται και τα αποτελέσματα η εικόνα μας θα γίνει καλύτερη».

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια-δυο μεταγραφές αν και ο Ιανουάριος είναι ένας δύσκολος μήνας. Εμείς ψάχνουμε για ελεύθερο παίκτη και για να είναι ελεύθερος τον Ιανουάριο σημαίνει ότι δεν έχει παίξει το προηγούμενο διάστημα. Για να σπάσουμε συμβόλαιο το βλέπω δύσκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ