Παπάζογλου: «Μια γροθιά για να βγούμε από τη βαθμολογική θέση που είμαστε»

Παπάζογλου: «Μια γροθιά για να βγούμε από τη βαθμολογική θέση που είμαστε»

Ο αμυντικός του ΟΦΗ μίλησε για την ήττα από τον Αστέρα και έστειλε μήνυμα ανασύνταξης ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μήνυμα συσπείρωσης και ανασύνταξης έστειλε ο Τάσος Παπάζογλου μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 2-1. Ο αμυντικός των Κρητικών τόνισε ότι οι παίκτες, η διοίκηση και ο κόσμος θα πρέπει να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά, προκειμένου ο ΟΦΗ να ανακάμψει και να επιστρέψει στη θέση που του αξίζει.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι, παίξαμε πάρα πολύ καλά, όμως στη συνέχεια οπισθοχωρήσαμε αδικαιολόγητα. Χάσαμε ξανά στα τελευταία λεπτά. Τώρα έχουμε μια δύσκολη συνέχεια, πρέπει να είμαστε μια γροθιά, ώστε να βγούμε από τη βαθμολογική θέση που είμαστε.

Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε πάρα πολύ καλή απόδοση, έτσι και σήμερα ήμασταν πολύ καλοί για 60-65 λεπτά. Θα κρατήσουμε αυτό, θα διορθώσουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας, ώστε να πάρουμε βαθμούς, γιατί η θέση του ΟΦΗ δεν είναι για τόσο χαμηλά.

Είμαστε όλοι “ένα”. Η διοίκηση είναι κοντά μας, ο πρόεδρος ήρθε εδώ για να μας δει, ο κόσμος μας στήριζε στη βροχή για 90’, πλέον πρέπει να προσπαθήσουμε για να ανεβούμε βαθμολογικά όσο περισσότερο γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ