Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Απόλλωνας Σμύρνης, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήταν οι νικητές της ημέρας, με την ΑΕΚ να κολλάει στο 0-0 κόντρα στην ΑΕΛ. Ας δούμε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης με γκολ του Τόμας πέτυχε την πρώτη νίκη της χρονιάς (1-0) κόντρα στην Ξάνθη, εκμεταλλευόμενος το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς.

Άλλη μια απώλεια υπέστη η ΑΕΚ (0-0), που τα βρήκε σκούρα κόντρα στο… χωράφι του AEL FC Arena και το πάθος των βυσσινί που μάχονται για να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Παναθηναϊκός, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ με την γκολάρα του Μακέντα και έριξε τους Περιστεριώτες από την 2η θέση της Superleague.

Εκεί ανέβηκε ο Ολυμπιακός που έπιασε πολύ καλή απόδοση μπροστά στο κοινό του και με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση επί της Μίλαν, επικράτησε 3-0 της Λαμίας.

Με μοναδική εκκρεμότητα το αυριανό (17/12 και ώρα 19:30) ματς του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό, ας δούμε τη βαθμολογία για την 14η αγωνιστική της Superleague:

 

Με έντονη γραφή οι ομάδες που έχουν ματς λιγότερο.

*Ο ΠΑΟΚ «κουβαλάει» αφαίρεση δύο βαθμών (-2) από το περσινό πρωτάθλημα.

**Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός αφαίρεση 6 βαθμών (-6) από την περσινή σεζόν.

***Η ΑΕΚ έχει δεχτεί ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών, από τα επεισόδια στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ