Θεοδωρίδης: «Ο Ολυμπιακός δεν θα πληρώνει όλες τις αηδίες που κάνουν»

Θεοδωρίδης: «Ο Ολυμπιακός δεν θα πληρώνει όλες τις αηδίες που κάνουν»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις που εξόργισαν τον κόσμο και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως δεν γίνεται οι ερυθρόλευκοι να την πληρώνουν συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Λαμία με 3-0 εύκολα στο Καραϊσκάκη, όμως και πάλι οι ερυθρόλευκοι είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία. Ο Σάββας Θεοδωρίδης, επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΕ, αναφέρθηκε στο πέναλτι που δεν καταλόγισε ο Διαμαντόπουλος στον Ομάρ, αλλά και στα τεκταινόμενα της ελληνικής διαιτησίας, τονίζοντας πως δεν γίνεται να την πληρώνει για όλους ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θεοδωρίδη:

«Σήμερα, ο Ολυμπιακός έκανε μία άνετη νίκη. Έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κουρασμένοι. Κερδίσαμε την δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο μετά την Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μίλαν. Έχει βουίξει η Ευρώπη!

Ο διαιτητής σε ένα εύκολο παιχνίδι, αντί να φιλοτιμηθεί, κοίταξε να μας στερήσει τα γκολ που δικαιούμασταν. Δηλαδή και πέμπτο και έκτο γκολ. Έγινε καταφανέστατο πέναλτι όταν το παιχνίδι δεν είχε κριθεί και ο διαιτητής μου ομολογεί τώρα, ότι ήταν πέναλτι και δεν το είδε. Να μάθουν τους κανονισμούς! Δεν μπορεί να πληρώνει ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του όλες τις αηδίες που κάνουν.

Να καμαρώνουν την επιτροπή διαιτησίας, οι κύριοι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, Δέδες με τους παχυλούς μισθούς και νεκρώνεται το ποδόσφαιρο. Ας συμμαζευτούν πριν είναι αργά και να φέρουν το 50-50. Να παραιτηθούν να ησυχάσει το ποδόσφαιρο. Ήταν ένα πέναλτι στην μικρή περιοχή που θα έδινε ένα μικρό παιδί.

Ποιος είπε ότι εμείς θέλαμε να σταματήσουμε στα τρία; Είχαμε όρεξη να βάλουμε γκολ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε εδώ. Εγώ στην θέση αυτή που είμαι δεν θα αφήσω βρομιές να γίνονται. Όλοι οι πρόεδροι πρέπει να θέλουν το 50%-50%, όχι αυτά που γίνονται και είναι ντροπή. Και να επεμβαίνουν οι ξένοι. Δεν υπάρχει τριμερής επιτροπή ξένων στο ποδόσφαιρο. Ας βγούμε όλοι μπροστά για το καλό του ποδοσφαίρου.

Κινδυνεύει το ελληνικό πρωτάθλημα να αφανιστεί με τέτοιες διαιτησίες χωρίς τον Ολυμπιακό. Αν δεν υπάρχει Ολυμπιακός υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη; Μισό βαθμό ο ένας, μισό ο άλλος, 45 πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός, δύο ο ένας, τρία ο άλλος, σκοτώνονται ποιος θα περάσει ποιον. Η Λάρισα έχει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο. Οι άλλοι έχουν δύο και τρία. Ας περάσουν πρώτα τον Άρη. Η ΑΕΚ πόσο εύκολα πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι;

Ακόμα μιλούν στην Ευρώπη για αυτό που κάναμε με την Μίλαν. Εύχομαι το ελληνικό ποδόσφαιρο να μπει στον ίσιο δρόμο. Περιμένω τον πρόεδρο της ΕΠΟ που είναι καλός δικηγόρος να φτιάξει την διαιτησία. Είναι απαράδεκτοι οι διαιτητές».

«Να ζητήσετε ένα μεγάλο συγνώμη»

Παράλληλα, ο Σάββας Θεοδωρίδης ανέφερε: «Θέλω να σταθώ και σε μία φωτογραφία που έβαλε μία πολύ γνωστή εφημερίδα, η «Εφημερίδα των Συντακτών»’. Εγώ την παίρνω αυτή την εφημερίδα και τη διαβάζω. Ντρέπομαι για λογαριασμό αυτών που βγάλανε την πρώτη σελίδα. Πρέπει να διαχωρίζουν την πολιτική από το ποδόσφαιρο. Αυτές τις φωτογραφίες που βγάλανε εμένα και τον Πρόεδρο, πριν από πέντε λεπτά έβγαλα 50 φωτογραφίες. Βρίσκουν έναν άγνωστο και εμένα και βάζουν φωτογραφίες στην πρώτη σελίδα, αφήνουν υπονοούμενα για πολιτικά με σκάνδαλα και τέτοια. Είναι ντροπή.

Σέβομαι την δημοσιογραφία όσο κανένας, από μικρό παιδί τη σέβομαι γιατί είμαι περίπου 70 χρόνια στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός από αυτές τις εφημερίδες προς εμάς. Απαιτώ ως Σάββας Θεοδωρίδης αύριο να ζητήσουν ένα μεγάλο συγνώμη. Εμείς δεν ασχολούμαστε με πολιτική ούτε με τις αηδίες όλων αυτών. Εκεί θα φανεί αν είναι μεγάλη εφημερίδα και μεγάλοι δημοσιογράφοι. Να ζητήσετε ένα μεγάλο συγνώμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ