ΑΕΚ: Δίνει ελαφρυντικά και χρόνο στον Ουζουνίδη ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Δίνει ελαφρυντικά και χρόνο στον Ουζουνίδη ο Μελισσανίδης

Τη δεδομένη στιγμή ο Μαρίνος Ουζουνίδης στηρίζεται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά τα αποτελέσματα έχουν πάντα τον πρώτο λόγο.

Η ΑΕΚ μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα στη Λάρισα, έχει μπει ξανά σε ένα νέο κύκλο «εσωστρέφειας». Που μόνο καλό μαντάτο δεν είναι για τέτοιου επιπέδου κλαμπ. Η δυσαρέσκεια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι μεγάλη από την πλειοψηφία του κόσμου της Ενωσης, αλλά και από αρκετούς εντός ΠΑΕ ΑΕΚ. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να δώσει χρόνο στον Ελληνα τεχνικό. Και το αφεντικό, έχει τον πρώτο και σίγουρα τον τελευταίο λόγο.

Ο «Τίγρης» πιστεύει ότι ο Ουζουνίδης είχε… ελαφρυντικά για τα άσχημα αποτελέσματα και την αποκαρδιωτική εικόνα με τις πολλές απουσίες και τους τραυματισμούς. Και με δεδομένη την μεταγραφική ενίσχυση το προσεχές διάστημα με δύο χαφ και έναν εξτρέμ, θεωρεί ότι πρέπει να του δοθεί χρόνος να παρουσιάσει το έργο του μιας και τώρα το ρόστερ μοιάζει και είναι… ξεδοντιασμένο.

Το έργο του προπονητή της ΑΕΚ βεβαίως θα χρειαστεί εκ νέου… χρόνο μιας και παίκτες έφυγαν και παίκτες θα έρθουν, κάτι που απαιτεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να γίνει «ομάδα» και να λειτουργήσει όπως απαιτείται. Και με το δεδομένο ότι πρέπει να βοηθήσουν και τα αποτελέσματα για να υπάρξει… συνέχεια.

Η πίεση για τον Εβρίτη κόουτς είναι μεγάλη και το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος, αλλά για το «τώρα» ξέρει ότι στηρίζεται από τον Μελισσανίδη. Λέμε «τώρα» διότι τα αποτελέσματα είναι το «άλφα και το ωμέγα». Και αν η ΑΕΚ κόντρα στο Βόλο την Πέμπτη ή την Κυριακή με τον Λεβαδειακό δεν πάρει νίκες με βελτιωμένη εικόνα, τότε οι εξελίξεις θα… σβήσουν όλα τα τωρινά δεδομένα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ