Αποφασίζουν Λουτσέσκου και Μπράνκο για την απόκτηση χαφ

Αποφασίζουν Λουτσέσκου και Μπράνκο για την απόκτηση χαφ

Ο σοβαρός τραυματισμός του Πόντους Βέρνμπλουμ, αναμένεται να φέρει διαφοροποιήσεις στο μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για το χώρο του κέντρου.

Η απουσία του Πόντους Βέρνμπλουμ, από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός μέσος, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου θα είναι απόλυτα έτοιμος σε τέσσερις μήνες. Ουσιαστικά οι Ασπρόμαυροι αποδυναμώνονται στη μεσαία γραμμή καθώς εκτός από τους Κάνιας, Μαουρίσιο και Σάκχοφ δεν υπάρχει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» τις επόμενες ώρες θα υπάρξει μια συζήτηση μεταξύ του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ Μάριο Μπράνκο και του προπονητή της ομάδας Ράζβαν Λουτσέσκου προκειμένου να συζητήσουν όλα τα δεδομένα. Αν δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή είτε με τη μορφή του δανεισμού, είτε με μεταγραφή. Επίσης δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποιος από τους δανεικούς της ομάδας που αγωνίζονται στο εξωτερικό όπως είναι ο Χάρης Χαρίσης. Ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει στην Τούμπα θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους παίκτες που μας έχουν συζητηθεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ