Παναθηναϊκός : Δεν κάνει πίσω ο Χουλτ, έντονες πιέσεις από ΠΑΟΚ και Νταλίν

Παναθηναϊκός : Δεν κάνει πίσω ο Χουλτ, έντονες πιέσεις από ΠΑΟΚ και Νταλίν

Το10.gr γράφει για τις πιέσεις που εξακολουθεί να έχει ο Χουλτ από τον ΠΑΟΚ, τα χρήματα και τη φανέλα βασικού που του έχουν υποσχεθεί και τον μάνατζέρ του, ο οποίος βλέπει πως με ελευθέρας θα βρει πιο εύκολα ομάδα και περισσότερα λεφτά.

Διατεθειμένος να μην κάνει πίσω όσον αφορά το ενδεχόμενο να κάνει προσφυγή είναι ο Νίκλας Χουλτ, κάτι που φάνηκε και από τη σημερινή συνάντηση που είχε με ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Μια συνάντηση που έγινε έπειτα από πρωτοβουλία των πράσινων, προκειμένου να πειστεί ο Σουηδός μπακ να μην προχωρήσει σε προσφυγή, όπως φημολογείται πως θα κάνει την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Οι εγγυήσεις που προσφέρει ο Παναθηναϊκός για τα οφειλόμενα δεν φαίνεται να πείθουν την πλευρά του παίκτη, ο οποίος δέχεται τεράστιες πιέσεις για να προχωρήσει σε προσφυγή και να μείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έχει εντείνει τις πιέσεις του προς τον Νίκλας Χουλτ τις τελευταίες μέρες και του παρουσιάζει ως δεδομένο πως ο δικέφαλος όχι μόνο θα επιχειρήσει να τον αποκτήσει, αλλά θα του δώσει αμέσως φανέλα βασικού, ενώ το ποσό που θα του προσφέρει ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ ετησίως.

Την ίδια ώρα, έντονες είναι και οι πιέσεις του Νταλίν, ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος βλέπει πως ο παίκτης του θα βρει καλύτερα χρήματα και στην ώρα τους, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος, ενώ αν μπει σε διαδικασία οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος συζήτησης με τον Παναθηναϊκό, μπορεί να κάνει πίσω λόγω των απαιτήσεων του τριφυλλιού.

Όπως και να έχει, το θέμα του Χουλτ είναι το πιο καυτό που έχει να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός. Είναι δεδομένο, πάντως, πως ο Σουηδός την 1η Γενάρη δεν θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και το ερώτημα είναι πως θα γίνει η αποχώρησή του. Με πώληση ή με ελευθέρας; Το δεύτερο σενάριο είναι πιο κοντά από ποτέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ