ΠΑΣ Γιάννινα για την επίθεση στον Τζήλο: «Εντοπισμός και παραδειγματική τιμωρία των αυτουργών»

ΠΑΣ Γιάννινα για την επίθεση στον Τζήλο: «Εντοπισμός και παραδειγματική τιμωρία των αυτουργών»

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έκανε λόγο για «άνανδρη επίθεση» στον Θανάση Τζήλο και εξέφρασε την ελπίδα της να βρεθούν οι αυτουργοί του εγκλήματος.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προστέθηκε στις ΠΑΕ της Super League που εξέδωσαν ανακοίνωση συμπαράστασης προς τον διαιτητή Θανάση Τζήλο για την ξυλοδαρμό του το πρωί της Τετάρτης (19/12), κάνοντας λόγο για «άνανδρη επίθεση» και εκφράζοντας την ελπίδα της «οι αυτουργοί του εγκλήματος να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θέλει να εκφράσει τη συμπαράσταση της στο πρόσωπο του διαιτητή κ. Τζήλου για την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε σήμερα.

Είναι ανησυχητικό να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά σε σύγχρονες κοινωνίες, όπως θέλουμε να θεωρούμε και τη δική μας και σίγουρα θα πρέπει να αφυπνίσουν τους ιθύνοντες της πολιτείας, ως προς την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων.

Ελπίζουμε οι αυτουργοί του εγκλήματος να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για αυτή τους την πράξη και επιτέλους κάποια στιγμή να πάψει να αμαυρώνεται η εικόνα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού στη χώρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ