Άλτμαν : «Τα είπαμε και τα κανονίσαμε»

Άλτμαν : «Τα είπαμε και τα κανονίσαμε»

Ο Όμρι Άλτμαν τόνισε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού τα βρήκαν με τη διοίκηση στο οικονομικό θέμα, ενώ αποθέωσε τον Μαρίνο Ουζουνίδη

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό, με τον Όμρι Άλτμαν να δηλώνει ότι οι παίκτες της ομάδας συζήτησαν με τη διοίκηση αναφορικά με την πληρωμή τους και τα κανόνισαν. Όπως είπε είναι όλοι εντάξει και τώρα επικεντρώνεται στο αγωνιστικό κομμάτι και τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, χαρακτηρίζοντάς τον, ως τον καλύτερο προπονητή, δηλώνοντας ότι είναι ευλογημένος που τον έχει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άλτμαν στη NOVA:

 Για τη συζήτηση που είχαν με τη διοίκηση:

«Μιλήσαμε για τα θέματα τα οικονομικά. Τα είπαμε, τα κανονίσαμε, είμαστε όλοι εντάξει και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είμαι εδώ για να μιλήσουμε για τα αγωνιστικά».

Για την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΛ: 

«Λυπάμαι για εκείνο το περιστατικό. Με πήγε πίσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το τιμ της ομάδας που ασχολείται για τη φυσική κατάσταση που με βοήθησε αυτό τον καιρό που έμεινα εκτός. Εχω γυρίσει καλύτερα και θέλω να το αποδείξω».

Για το ματς με τον Πανιώνιο:

«Δεν θα είναι ένας εύκολος αγώνας. Είναι στο γήπεδο μας, ελπίζω να έχουμε τη συμπαράσταση πολλών φιλάθλων μας και δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Θέλουμε να νικήσουμε».

Σε ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται:

«Είναι αλήθεια ότι μου αρέσει να παίζω πίσω από τον επιθετικό. Αλλά μπορώ να παίζω σε όλες τις θέσεις και φυσικά εκεί που επιλέγει ο προπονητής μου. Οπου και αν αγωνιστώ δίνω το 100%».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού εντός και εκτός έδρας:

«Δεν μπορώ να δώσω καλή εξήγηση. Μια ομάδα σαν τον παναθηναϊκό δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Όπως παίζουμε εντός έδρας, έτσι πρέπει να παίζουμε και εκτός έδρας και έτσι θα έρθουν τα επιτυχημένα αποτελέσματα».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη:

«Είναι ο άνθρωπος που με έφερε στην ομάδα. Με έχει βοηθήσει πολύ και έχει συμβάλει να αναπτύξω πολλά στοιχεία στον τρόπο που παίζω. Είναι ο καλύτερος προπονητής και μας έχει βοηθήσει να ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο. Είμαι ευλογημένος που είναι προπονητής μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ