ΑΕΚ: Σκέψεις για… negotiator στο οργανόγραμμα

ΑΕΚ: Σκέψεις για… negotiator στο οργανόγραμμα

Στην ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο προσθήκης στο μεταγραφικό τιμ με πρόσωπο που θα προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού

H AEK έδειξε από το καλοκαίρι πως ψάχνεται προκειμένου να διευρύνει τους μεταγραφικούς της ορίζοντες και να ενισχύσει το τιμ που ασχολείται με το συγκεκριμένο κομμάτι. Η προσθήκη του Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς ως αθλητικού διευθυντή ήταν προς αυτή την κατεύθυνση, ασχέτως αν τελικά η συνεργασία δεν εξελίχθηκε όπως περίμεναν οι δύο πλευρές.

Στην Ένωση δεν έχουν αφήσει στην άκρη τις σκέψεις για επέκταση του τιμ που «τρέχει» τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας και δεν αποκλείεται στο προσεχές διάστημα να υπάρξουν τροποποιήσεις στο οργανόγραμμα του Δικεφάλου, με επίκεντρο το συγκεκριμένο κομμάτι. Η εν λόγω εξέλιξη δεν σχετίζεται με τα πρόσωπα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα και των οποίων η θέση δεν είναι υπό κρίση.

Η σκέψη που υπάρχει είναι τα στελέχη που ασχολούνται με το μεταγραφικό σκέλος να πλαισιωθούν από ένα πρόσωπο που θα έχει έναν διαφορετικό ρόλο. Που θα έχει συμμετοχή πέρα από το κομμάτι της ανεύρεσης στόχων και σε εκείνο των διαπραγματεύσεων. Να μπορεί δηλαδή να δρομολογήσει μια μεταγραφική υπόθεση που θα έχουν φέρει στα μέτρα της ομάδας ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου και οι άνθρωποι που είναι αυτή τη στιγμή στο πλευρό του.

Το παραπάνω σενάριο υπάρχει προς το παρόν ως σκέψη στις τάξεις της ηγεσίας της ΑΕΚ χωρίς να έχει προχωρήσει παραπάνω. Μιας και δεν φαίνεται ακόμα να έχει ξεχωρίσει και ο άνθρωπος που θα κληθεί να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Δεν αποκλείεται πάντως στους πρώτους μήνες του 2019 η εν λόγω σκέψη να μπει σε φάση υλοποίησης, με την ΑΕΚ να προχωρά σε μια προσθήκη που θα μπορεί να «κουμπώσει» στους τωρινούς τρόπους λειτουργίας του μεταγραφικού τιμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ