Ένας μήνας έμεινε Παϊρότζ

Ένας μήνας έμεινε Παϊρότζ

Η ΑΜΚ ύψους δέκα εκατ. ευρώ και ο Πιεμπονγκσάντ μέχρι στιγμής ακούγεται μόνο για τη Μουσκρόν…

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ επισήμως αγνοείται. Ανεπισήμως μπορεί να έχει έρθει ο ίδιος ή συνεργάτες του στην Αθήνα για διάφορα θέματα.

Ακόμα κι αν έχει συμβεί αυτό, στον Παναθηναϊκό δεν προχωράει τίποτα που να έχει τη σφραγίδα του. Ακόμα και ο Γιάννης Αλαφούζος έχει σταματήσει τις διαρροές. Ίσως να έχει σταματήσει και τις επαφές με τον Ταϊλανδό κι όσου είναι δίπλα του, ίσως και να συνεχίζονται. Πληροφόρηση, άλλωστε, για τον Πιεμπονγκσάντ, τον Ρέστη και την εμπλοκή τους στο «τριφύλλι» δεν υπάρχει. Ούτε με το σταγονόμετρο. Αλλά έχουν συμβεί τόσα στη συγκεκριμένη υπόθεση, που πλέον σημασία όλοι και ειδικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα δώσουν μόνο αν ενημερωθούν επίσημα ότι μπήκαν χρήματα στην ΠΑΕ και ο Πιεμπονγκσάντ, ο Ρέστης, η «Pan Asia» γίνονται συμπαίκτες του νυν μεγαλομετόχου ή σταδιακά έχουν στόχο να γίνουν αφεντικά. Έως τώρα, πάντως, αυτό μοιάζει απίθανο.

Όπως και να έχει, ένας μήνα έμεινε… Στις 21 Ιανουαρίου κλείνει η τρέχουσα ΑΜΚ ύψους δέκα εκατ. ευρώ. Ο Ταϊλανδός, όπως διέρρεε από τον Αλαφούζο, έχει βάλει περίπου 700.00 ευρώ, ενώ στη συμφωνία προβλεπόταν ότι έπρεπε ήδη να έχει προσφέρει τα μισά της ΑΜΚ. Από τις 9 Οκτωβρίου, ωστόσο, που ο Αλαφούζος ανακοίνωση την υπογραφή συμφωνητικού για τη μεταβίβαση του 50% των μετοχών του, που ισοδυναμεί με το 43%-44% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Πιεμπονγκσάντ ακούγεται… μόνο για τη Μουσκρόν. Έχει μπροστά του έναν μήνα να ακουστεί και για το «τριφύλλι». Αν δεν καλύψει την ΑΜΚ (αυτό φαίνεται τώρα), τότε δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες που να ευσταθούν και δεν θα υπάρχει λόγος να συντηρηθεί το θέμα. Που ήδη για τον κόσμο έχει καεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ