Επανέρχεται για Κρίστισιτς η ΑΕΚ

Επανέρχεται για Κρίστισιτς η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φουλάρει για την απόκτηση μέσου και η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει και πάλι οι άνθρωποι της Ένωσης είναι ο Νέναντ Κρίστισιτς.

Ο Νέναντ Κρίστισιτς που απασχόλησε την ΑΕΚ και το καλοκαίρι, φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ένωσης, η οποία θέλει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή μέχρι της 29 Δεκέμβρη. Η ΑΕΚ αναζητά ενίσχυση για τη μεσαία γραμμή άμεσα και ο Σέρβος είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του Κρίστισιτς επανήλθε στο προσκήνιο και πάλι για τους κιτρινόμαυρους, μετά την αρνητική απάντηση του 28χρονου χαφ στη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ η ΑΕΚ θέλει να κλείσει άμεσα τον παίκτη για να ενσωματωθεί στο ρόστερ.

Το συμβόλαιο του 28χρονου διεθνή Σέρβου λήγει το καλοκαίρι κάτι που σημαίνει ότι από τον Ιανουάριο κιόλας μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει. Ο Σέρβος μέσος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Σαμπντόρια (2008-2016). Τον τελευταίο χρόνο παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Μπολόνια και στη συνέχεια ως ελεύθερος πήγε στην Αλαβές (2016-17). Πέρυσι επέστρεψε στην πατρίδα του και φόρεσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ