Το δώρο του Γιώργου Σαββίδη στον Ηλία Ηλιάδη (pic)

Το δώρο του Γιώργου Σαββίδη στον Ηλία Ηλιάδη (pic)

Ο κορυφαίος Έλληνας τζουντόκα όλων των εποχών παρέλαβε μια φανέλα του ΠΑΟΚ με το όνομά του από την μπουτίκ της Τούμπας.

Ο Γιώργος Σαββίδης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ηλία Ηλιάδη ο οποίος είναι Ολυμπιονίκης (2004), Παγκόσμιος Πρωταθλητής (2010, 2011, 2014) και Πρωταθλητής Ευρώπης (2004, 2011) του τζούντο. Θεωρείται ο καλύτερος Έλληνας τζουντόκα όλων των εποχών με 13 μετάλλια (8 χρυσά, 2 ασημένια, 3 χάλκινα) σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια Κύπελλα, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Μεσογειακούς Αγώνες. Το 2016 μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στη σπουδαία του καριέρα.

Ο Ηλιάδης είναι οπαδός του ΠΑΟΚ. Πρόσφατα είχε βρεθεί μαζί με τον Γιώργο Σαββίδη στην προεδρική σουίτα της Τούμπας.

Σήμερα (22/12) το μεσημέρι βρέθηκε στην μπουτίκ του Δικεφάλου στην Τούμπα, από όπου παρέλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο: μια φανέλα της ομάδας, με το όνομα του στην πλάτη και τον αριθμό «90».

Ο Ηλίας Ηλιάδης ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram και ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον φίλο του, Γιώργο Σαββίδη για το δώρο.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ωραίο δώρο. Εύχομαι καλή τύχη στην καλύτερη ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Και ειδικές ευχαριστίες στον καλύτερο φίλο μου, τον Γιώργο Σαββίδη για όλα όσα έχει κάνει στην ομάδα και τον κόσμο. Σου εύχομαι τα καλύτερα αδερφέ…»

https://www.instagram.com/p/BrsU0QoBD3p/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ