ΠΑΟΚ: Κάθε χρόνο και καλύτεροι

ΠΑΟΚ: Κάθε χρόνο και καλύτεροι

Το «κάθε πέρσι και καλύτερα» σίγουρα δεν αφορά τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς που τους αρέσει να ζουν το παρόν και να κοιτάζουν με αισιοδοξία το μέλλον, τα τελευταία δύο χρόνια κάνει άλματα προόδου κάτι που λένε τα στατιστικά και οι αριθμοί.

Η εντυπωσιακή πορεία του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά, δεν προήλθε από ένα αγωνιστικό ξέσπασμα της ομάδας, αλλά προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι με πολύ κόπο, χρήμα, και αγωνία από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη για να μη πάει στράφι άλλη μια χρονιά. Ο ΠΑΟΚ, τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζει μια ανοδική πορεία που είναι εντυπωσιακή κάτι που πιστώνεται και από τα στατιστικά που ανεβάζει κάθε αγωνιστική η διοργανώτρια αρχή του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ, ξεκίνησε την κούρσα με ένα αρνητικό πρόσημο (-2 β.) στην πλάτη του, το οποίο όχι μόνο ξεφορτώθηκε γρήγορα, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ πολύ γρήγορα παίρνοντας ταυτόχρονα και ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Αυτό το μαξιλαράκι κάθε αγωνιστική μεγάλωνε για να φτάσουμε στην διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Τζήλου και Χριστουγέννων να έχει μια διαφορά 8 βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό και 14 από την 4η της βαθμολογίας ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο, 13-1-0. Τα ρεκόρ που έχει «σπάσει» ο φετινός ΠΑΟΚ είναι πολλά. Η πρόοδος του στην εποχή Σαββίδη καταγράφεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την αγωνιστική στην οποία έφτασαν στη 13η του νίκη στο πρωτάθλημα, την τελευταία τετραετία. Τη σεζόν 2015-16 ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τη 13η του νίκη στο πρωτάθλημα την 29η αγωνιστική. Την αγωνιστική περίοδο 2016-17 την πέτυχε την 21η αγωνιστική. Τη σεζόν 2017-18 αυτή ήρθε τη 19η αγωνιστική. Και φέτος καταγράφηκε την 14η αγωνιστική.

Οι δυο τελευταίες αγωνιστικές περίοδοι, που παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη βελτίωση, έχουν κοινό παρονομαστή τον Ραζβάν Λουτσέσκου και φυσικά μια πλειάδα ποδοσφαιριστών που ο καθένας από τη δική τους πλευρά έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στο να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι. Οι βάσεις για μια ιστορική σεζόν έχουν μπει, οι συντελεστές της καλούνται να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα τους μετά τις γιορτές βάζοντας τέλος σε 34 χρόνια ανομβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ