«Δεν ανανεώνει με τον Ερυθρό Αστέρα ο Κρίστιτσιτς»

«Δεν ανανεώνει με τον Ερυθρό Αστέρα ο Κρίστιτσιτς»

Πανικός στον Μαρακά για τον 28χρονο Σέρβο χαφ και την ΑΕΚ

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτησή του μονοπωλούν σήμερα τα ρεπορτάζ του Τύπου της Σερβίας, με χαρακτηριστικότερο δημοσίευμα να είναι εκείνο της «Kurir» που έχει τίτλο «πανικός στο Μαρακανά για Κρίστιτσιτς»!

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δε στέκεται μόνο στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κρστίτσιτς, αλλά εμπλέκει και τον Αυστραλό κεντρικό αμυντικό Μίλος Ντέγκενεκ ο οποίος είναι στο στόχαστρο ομάδας από τη Σαουδική Αραβία. Για τον 28χρονο μέσο που ενδιαφέρεται η «Ένωση» το ρεπορτάζ αναφέρει μεταξύ άλλων πως το ποσό που απαιτείται για την αποχώρησή του είναι 1 εκατ. ευρώ, κάτι το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα μιας και η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι ακριβώς τα μισά (500.000 ευρώ).

«Ο Νέναντ Κριστίτσιτς είχε το προηγούμενο καλοκαίρι προσφορά από την Πάρμα, αλλά λόγω του Champions League, αποφάσισε να μείνει στον Ερυθρό Αστέρα», αναφέρει αρχικά το ρεπορτάζ για να προσθέσει στη συνέχεια: «Διαπραγματεύτηκε με την ομάδα την επέκταση του συμβολαίου του, αλλά δεν ικανοποιήθηκε ούτε από τα χρήματα που του έδιναν, ούτε με τη χρονική διάρκεια, αφού η ομάδα του Βελιγραδίου ήθελε να υπογράψει μέχρι το 2023! Η διοίκηση έχει πει ότι θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια να διαπραγματευτεί μαζί του και αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, τότε θα μπορεί να φύγει μόνο αν φέρει πρόταση τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ».

Αυτό που γίνεται πλέον σαφές και από τις αναφορές των Σέρβων είναι πως ο Κρίστιτσιτς δεν προτίθεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα. Με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτησή του να αποτελεί ξεκάθαρα έναν από τους βασικούς παράγοντες αυτής της εξέλιξης. Μιας και πλέον η όλη υπόθεση δεν είναι σε φιλολογικό επίπεδο, με την Ένωση όπως διαβάσατε από το πρωί από το 10.gr να παίζει πλέον τα… ρέστα τη για να κάνει δικό της τον διεθνή Σέρβο μέσο και να φιλοδοξεί πως μέσα στις επόμενες μέρες, θα το καταφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ