Παναθηναϊκός : Χωρίς Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί η προπόνηση

Παναθηναϊκός : Χωρίς Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί η προπόνηση

Ο Βιγιαφάνιες, ο Κουρμπέλης και ο Κουλιμπαλί δεν ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο και ο Βιγιαφάνιες, ο Κουρμπέλης και ο Κουλιμπαλί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως και ο Κότσαρης και δεν ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

Ειδικά ο Βιγιαφάνιες και ο Κουρμπέλης, δεν αναμένεται να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά κόντρα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να είναι «ετοιμοπόλεμοι».

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και στη συνέχεια βγήκε στο γήπεδο για παιχνίδι τακτικής. Το άλλο γκρουπ έκανε ασκήσεις με πάσες και στη συνέχεια παιχνίδι με περιορισμούς.

Παράλληλα, θεραπεία έκαναν ο Μουνιέ και ο Λουτσιάνο. Ο Μολέντο και ο Χουλτ είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη και αυτός θα πάρει την απόφαση για το εάν θα τους χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα ενάντια στους Κυανέρυθρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ