Ανοίγει ο δρόμος για Κρίστισιτς: Ανακοίνωσε Βούλιτς o Ερυθρός Αστέρας

Ανοίγει ο δρόμος για Κρίστισιτς: Ανακοίνωσε Βούλιτς o Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας απέκτησε τον 22χρονο μέσο, ο οποίος όπως αναφέρουν τα σέρβικα Μέσα θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νέναντ Κρίστισιτς,

Σε μια μεταγραφή που συνδέεται άμεσα με την υπόθεση του Νέναντ Κρίστισιτς προχώρησε ο Ερυθρός Αστέρας, με την ομάδα του Βελιγραδίου το βράδυ της Κυριακής να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Μίλος Βούλιτς.

Ο 22χρονος μέσος υπέγραψε για τρία χρόνια στους πρωταθλητές Σερβίας και ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος, προκειμένου η ΑΕΚ να κάνει δικό της τον Κρίστισιτς. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο νεαρός άσος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Κρίστισιτς, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Μίλος Βούλιτς αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση του 28χρονου μέσου, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο και μεγάλο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ για τη μεσαία γραμμή.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, η ομάδα του Βελιγραδίου την Δευτέρα αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση που έχουν καταθέσει οι Κιτρινόμαυροι. Η απόκτηση του Βούλιτς ίσως αποτελεί προάγγελο για θετική έκβαση στην προσπάθεια της Ενωσης να αποκτήσει τον Κρίστισιτς, τον οποίο οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ξεχωρίσει από το περασμένο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ