To παίρνει «πάνω του» ο Σολδάνο, κρίσιμο ραντεβού σε λίγες ώρες

To παίρνει «πάνω του» ο Σολδάνο, κρίσιμο ραντεβού σε λίγες ώρες

Ο Αργεντινός στράικερ θέλει Ολυμπιακό και αναλαμβάνει δράση. Ξημερώματα μιλά ο ίδιος με τον πρόεδρο Λουίς Σπαν, ζητώντας μεταγραφή. Πόσα χρήματα αξιώνει η Ουνιόν για την πώληση του.

Χριστουγεννιάτικες εξελίξεις στο «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Φράνκο Σολδάνο; Όπως φαίνεται ναι, μιας και ο 24άχρονος Αργεντινός φορ αναλαμβάνει δράση αναζητώντας το «γκολ» εκείνο που θα αλλάξει τα δεδομένα της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, ξημερώματα Χριστουγέννων αναμένεται μια συνάντηση με μπόλικο ενδιαφέρον η οποία εάν και εφόσον μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις.

Ο Σολδάνο θέλει πολύ να αγωνιστεί στην Ευρώπη, και όπως φαίνεται ουσιαστικά είναι σύμφωνος με την πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Ολυμπιακό. Τα έχει βρει με τους Ερυθρόλευκους. Το θέμα όμως είναι να πειστεί και η Ουνιόν Σάντα Φε η οποία διατηρεί το 75% των δικαιωμάτων του (το υπόλοιπο 25% το έχει ο ίδιος ο παίκτης).

Το συμβόλαιο του 24άχρονου λήγει το καλοκαίρι και όπως καταλαβαίνει ο καθένας και η Ουνιόν στην πραγματικότητα να «πουλήσει» θέλει, καθώς γνωρίζει ότι μπορεί να χάσει τον σέντερ φορ της δίχως οικονομικό αντάλλαγμα. Αν ο Σολδάνο υπογράψει από τώρα σε ομάδα για το καλοκαίρι, τότε απλά φεύγει δίχως… αντίο σε λίγους μήνες. Το ζητούμενο λοιπόν είναι το «κατάλληλο τίμημα» για να φύγει από τώρα. Και αυτό το τίμημα θα κουβεντιάσει τα ξημερώματα η πλευρά του παίκτη (ο ίδιος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του) με τον πρόεδρο της Ουνιόν, Λουίς Σπαν.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής οι απαιτήσεις της ομάδας είναι της τάξης των 2 εκατ δολαρίων (κάτι σαν 1,7 εκατ ευρώ) αλλά καταλαβαίνει ο καθένας ότι η Ουνιόν δεν έχει μεγάλα περιθώρια «διαπραγμάτευσης» σε μια τέτοια ιστορία. Ξέρει ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι χάνει το μεγάλο της αστέρι. Αυτό το τελευταίο μάλιστα είναι που έχει οδηγήσει την διοίκηση της ομάδας να ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Σολδάνο. Τα ονόματα του Γουόλτερ Μπου ( Βιτόρια Μπαϊα), του Έκτορ Φερτόλι  (Νιούελς) και του Φαμπιάν Μπορνταγκαράι (Ντιφένσα) να έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους στα ρεπορτάζ της… επόμενης ημέρας.

Λογικά η Ουνιόν θα ρίξει νερό στο κρασί της. Υπολογίζεται ότι με 1-1,2 εκατ ευρώ μπορεί να γίνει αυτή η μεταγραφή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μιλάμε για… Αργεντινή, με ότι αυτό συνεπάγεται σε μια διαπραγμάτευση. Και κατ επέκταση ότι ο Σολδάνο δεν απασχολεί μόνο τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον από το καλοκαίρι και όλας (για παράδειγμα η Βελέζ έδινε 2 εκατ δολάρια τον Αύγουστο, αλλά η πρόταση της απορρίφθηκε).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ