Αλλαγή φιλοσοφίας στον ΠΑΟΚ για τις ανανεώσεις συμβολαίων

Αλλαγή φιλοσοφίας στον ΠΑΟΚ για τις ανανεώσεις συμβολαίων

Ένα νέο σκεπτικό υπάρχει πλέον στον ΠΑΟΚ με αφορμή τις ανανεώσεις συμβολαίων, σύμφωνα με το οποίο όλα πρέπει να γίνουν μέτρο και σε λογικά πλαίσια.

Στον ΠΑΟΚ, με αφορμή τις ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι, αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια σταθερή γραμμή χωρίς να παρεκκλίνουν. Αυτά που έγινε τα προηγούμενα χρόνια στο να υπάρχουν πολλές αντιθέσεις ως προς τα συμβόλαια δεν θέλουν να το επαναλάβουν. Στο Δικέφαλο υπήρχαν και υπάρχουν ποδοσφαιριστές με πολύ υψηλά συμβόλαια χωρίς να έχουν προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα. Ένα άλλο φαινόμενο που παρατηρήθηκε ήταν οι απαιτήσεις κάποιων παικτών όταν κλήθηκαν να συζητήσουν για αναπροσαρμογή. Ακόμα και με μια ή δύο καλές χρονιές που έκαναν με την Ασπρόμαυρη φανέλα ζητούσαν 200 και 300% πάνω από το τρέχον συμβόλαιο τους.

Στο Δικέφαλο, αλλάζουν τακτική με την παρουσία του Μάριο Μπράνκο στα κοινά της ομάδας. Το σκεπτικό που υπάρχει πλέον στην Τούμπα είναι πως: «όλα πρέπει να γίνουν με μέτρο και σε λογικά πλαίσια». Κανένας ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να αδικηθεί απ’ αυτούς που τα συμβόλαιο τους λήγουν σε έξι μήνες ή σε ένα χρόνο. Όλοι θα έχουν μια αύξηση στις ετήσιες απολαβές τους, ανάλογα και την συνεισφορά τους μέσα στην ομάδα. Δεν θα υπάρχουν πλέον υπερβολές ούτε σπατάλες, επειδή στην ομάδα υπάρχει ένας ισχυρός οικονομικός παράγοντας που λέγεται Ιβάν Σαββίδης.

Ο Αθλητικός διευθυντής της ομάδας με αυτό το σκεπτικό πήγε στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους παικτών που λήγουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως ο Φερνάντο Βαρέλα που αξίωνε ένα συμβόλαιο σαν του Χατσερίντι αποφάσισε να προσαρμοστεί στα «θέλω» του ΠΑΟΚ, φανερώνοντας στην πράξη ότι θέλει να «στεριώσει» στην Τούμπα. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Κρέσπο που πριν φύγει το 2018 θα έχει υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.

Το τί θα γίνει με τους Πασχαλάκη και Μπίσεσβαρ που αξιώνουν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που τους προσφέρει ο ΠΑΟΚ θα φανεί τις υπόμενες ημέρες. Οι προτάσεις για τους δύο ποδοσφαιριστές είναι συγκεκριμένες και δεν πρόκειται να παρεκκλίνει ούτε ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ