Ο Ανιγκό ανέβαλε την αναχώρηση, γιατί… πιάνει ξανά δουλειά

Ο Ανιγκό ανέβαλε την αναχώρηση, γιατί… πιάνει ξανά δουλειά

Ο Γάλλος ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι της επιστροφής του στη Γαλλία, καθώς ενημερώθηκε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να έχει νέα ομάδα στη Super League.

Η απόλυσή του από τον Πανιώνιο ήταν ξαφνική και τον σόκαρε, καθώς η πορεία της ομάδας της Νέας Σμύρνης στο πρωτάθλημα μόνο αρνητική δεν κρίνεται. Εντούτοις, όλα δείχνουν πως ο Ζοσέ Ανιγκό είναι πολύ πιθανό να έχει σύντομα νέα προπονητική στέγη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε για το έντονο ενδιαφέρον συλλόγου της Super League για την πρόσληψή του.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος τεχνικός, αν και είχε προγραμματίσει την επιστροφή του στη Γαλλία και είχε μαζέψει τα πράγματά του, εν τέλει ακύρωσε την αναχώρησή του, χωρίς να ενημερώσει για το πότε και εάν αυτή θα πραγματοποιηθεί. Ακύρωση που φυσικά έχει άμεση συνάρτηση με τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας, καθώς λέγεται πως σύλλογος που ετοιμάζεται να… στείλει τον προπονητή του, έχει αποφασίσει να συνεργαστεί μαζί του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λεβαδειακός ήταν η πρώτη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για τον Ανιγκό, με τον Γιάννη Κομπότη να τον υποδέχεται εγκάρδια στην πρόσφατη επίσκεψη του πρώην προπονητή του Πανιωνίου στη Λιβαδειά. Μάλιστα, με τον Ιταλό Τζιουζέπε Σανίνο να έχει αποτύχει παταγωδώς να αλλάξει την εικόνα των (προτελευταίων στη βαθμολογία) Βοιωτών, τίποτε δεν αποκλείεται…

Πάντως υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που εκτιμούν τις προπονητικές γνώσεις και ικανότητες του Ανιγκό, αλλά και την ισχυρή του προσωπικότητα. Και δεν αποκλείεται σύντομα να εκδηλωθούν και με επίσημη τρόπο. Διότι ανεπίσημα ήδη έχουν υπάρξει πολλές κρούσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ