Αποκλειστικό: Συμφωνία για Σολδάνο!

Αποκλειστικό: Συμφωνία για Σολδάνο!

Αποκάλυψη από την Αργεντινή ότι ο Ολυμπιακός, μετά τον Φράνκο Σολδάνο τα βρήκε και με την Ουνιόν Σάντα Φε για τη μεταγραφή του 24χρονου Αργεντινού σέντερ φορ! To10.gr έχει το ρεπορτάζ...

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι βρήκε τον επιθετικό που αναζητούσε για την ενίσχυση αποτελεσματικότητάς του στο πρόσωπο του Φράνκο Σολδάνο, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr. Εναν παίκτη που απασχολεί τους Ερυθρόλευκους από τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά πλέον είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο Μεγάλο Λιμάνι, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr από την Αργεντινή, ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 24χρονου σέντερ φορ, καθώς μετά τη δεδομένη συμφωνία που υπάρχει με τον ποδοσφαιριστή, φαίνεται ότι τα βρήκε και με την ομάδα.

Οπως αναφέρουν στην Αργεντινή και όπως είχε αποκαλύψει to10.gr, ο ποδοσφαιριστής και ο δικηγόρος του συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ουνιόν, Λουίς Σπαν, τον ενημέρωσαν για τη συμφωνία του Σολδάνο με τον Ολυμπιακό και παράλληλα οι Ερυθρόλευκοι έστειλαν την προσφορά τους στην αργεντίνικη ομάδα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που θα πληρώσει ο Ολυμπιακός στην Ουνιόν, αλλά όλα δείχνουν ότι η ομάδα του Σάντα Φε θα λάβει ένα ποσό κοντά μεταξύ 1.000.000 και 1.500.000 €. Ποσό πολύ μεγάλο, εάν αναλογιστεί κανείς ότι ο Σολδάνο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Η συμφωνία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί τις επόμενες ώρες, με τον Ολυμπιακό να προχωράει στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή που έχει επιλέξει ως τον εκλεκτό για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Εναν ποδοσφαιριστή που θεωρείται ένας από τους καλύτερους και πιο εξελίξιμους σέντερ φορ του ποδοσφαίρου της Αργεντινής.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Ουνιόν κατέχει το 75% των δικαιωμάτων του Σολδάνο, με το υπόλοιπο 25% να ανήκει στον πατέρα του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, για το δεύτερο ποσοστό ο Αργεντινός είναι πιθανό να λάβει ένα έξτρα ποσό, ώστε ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του.

Εάν η μεταγραφή ολοκληρωθεί και τυπικά, κάτι που φαίνεται ότι είναι πιθανό να γίνει άμεσα, τότε ο Σολδάνο θα ταξιδέψει για την Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το… κανονικό συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Κλείνοντας, αξίζει να τονιστεί ότι ο Σολδάνο μπορεί να αποτελεί ανακάλυψη του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, αλλά οι Ερυθρόλευκοι προχωρούν στην απόκτησή του μετά και από θερμή εισήγηση του προπονητή τους. Αλλωστε ο Πέδρο Μαρτίνς τον ήθελε πολύ και το καλοκαίρι, αλλά τότε τα δεδομένα ήταν διαφορετικά και η μεταγραφή δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ