Σολδάνο, Μπονατίνι ή «έκπληξη» για την επίθεση

Σολδάνο, Μπονατίνι ή «έκπληξη» για την επίθεση

Ο Ολυμπιακός θέτει προτεραιότητες για την επίθεσή του. Ψηλά στη λίστα ο Αργεντινός της Ουνιόν, Φράνκο Σολδάνο, «ζεστός» ο Λεονάρντο Μπονατίνι, μάχη για μία σούπερ περίπτωση-έκπληξη. Πάντα στη λίστα οι «δύσκολοι» Σολδάδο, Ιγκάλο, Φακούντο.

Η απόκτηση σέντερ φορ είναι η απόλυτη προτεραιότητα του Ολυμπιακού. Και παρά το γεγονός ότι οι ημέρες είναι γιορτινές, οι Ερυθρόλευκοι ασχολούνται ενδελεχώς με την προσθήκη του παίκτη που πιστεύουν ότι μπορεί να τους λύσει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο γκολ. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι τις τελευταίες ημέρες έχουν βάλει σε προτεραιότητα τις περιπτώσεις που τους απασχολούν και κινούνται για να τις κλείσουν. Με τους Φράνκο Σολδάνο, Λεονάρντο Μπονατίνι, έναν παίκτη έκπληξη, που το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει να αποτελούν τα τρία πρώτα ονόματα της σχετικής λίστας. Λίστα, βεβαίως, που είναι πολύ μεγάλη και σε περίοπτη θέση περιλαμβάνει τα ονόματα και των Φακούντο Περέιρα, Οντιόν Ιγκάλο και Ρομπέρτο Σολδάδο, που είναι πιο περίπλοκες περιπτώσεις, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

ΦΡΑΝΚΟ ΣΟΛΔΑΝΟ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σολδάνο, τώρα, η περίπτωσή του ουσιαστικά δεν σταμάτησε ποτέ να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός στράικερ είναι παίκτης που έχει ξεχωρίσει από το τμήμα σκάουτινγκ, αλλά παράλληλα το καλοκαίρι είχε εισηγηθεί με μεγάλη θέρμη την απόκτησή του και ο Πέδρο Μαρτίνς. Με τον 24χρονο 14/09/1994) σέντερ φορ να επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο του Ολυμπιακού. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι επαφές με την πλευρά του παίκτη (και όχι μόνο) επί της ουσίας δεν σταμάτησαν ποτέ. Καθώς από 01/01/2019 ο Σολδάνο μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο. Αρα ο Ολυμπιακός φέρεται να προσπαθεί να τον κλείσει από τώρα, είτε για το καλοκαίρι είτε (κυρίως) για… άμεση χρήση. Με το δεύτερο σενάριο να επιβάλλει και το ΟΚ της Ουνιόν Σάντα Φε. Αλλά εάν ο Ολυμπιακός έχει την υπογραφή του Αργεντινού (με ιταλικό διαβατήριο), η συζήτηση θα γίνει από διαφορετική βάση. Βεβαίως, δεν πρόκειται για καθόλου εύκολη περίπτωση, καθώς για τον παίκτη κινείται ήδη η Τζένοα, αλλά και η βραζιλιάνικη Σάντος.

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΜΠΟΝΑΤΙΝΙ

Η δεύτερη λύση που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος είναι αυτή του Λεονάρντο Μπονατίνι. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος σέντερ της Γουλβς είναι από το καλοκαίρι στα υπόψη και το όνομά του επίσης δεν έχει ξεχαστεί από τον Πέδρο Μαρτίνς, όπως σας έχει ενημερώσει σχετικά to10.gr. Ο πρώην παίκτης της Εστορίλ μπορεί φέτος να μην έχει πάρει ευκαιρίες στη Γουλβς, αλλά είναι κλασικός σκόρερ, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις προηγούμενες τρεις, όπου πέτυχε 52 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και μοίρασε 16 ασίστ! Η περίπτωση του Μπονατίνι «παίζει» κατ’ αρχάς για δανεισμό έως το καλοκαίρι (ή για ενάμιση χρόνο) και αποτελεί μία από τις προτάσεις που έχει βάλει στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο Ζόρζε Μέντες, αλλά και ο Πέδρο Μαρτίς. Ο οποίος τον γνωρίζει και τον εμπιστεύεται. Επειδή, μάλιστα, συνδυάζει ένα πολύ ενδιαφέρον «πακέτο», ίσως και για μεταγραφή, για αυτό η περίπτωσή βρίσκεται υπό συζήτηση.

Από εκεί και πέρα, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι στον Ολυμπιακό παρακολουθούν στενά και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με ακόμη μία πολύ σημαντική περίπτωση επιθετικού. Ενός παίκτη που είναι πολύ πιο «βαρύ» όνομα από τους προαναφερθέντες, πολύ πιο μεγάλος σε ηλικία και «μπαρουτοκαπνισμένος». Αλλά και σεσημασμένος σκόρερ. Μία περίπτωση για την οποία ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις, έχει κάνει την πρότασή του και περιμένει. Διότι είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.

Κλείνοντας, έχει σημασία να επαναλάβουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν αποκλείει καμία καλή περίπτωση επιθετικού. Αντιθέτως, τις έχει όλες στο τραπέζι, παρά το γεγονός ότι (απολύτως λογικά) έχει θέσει τις προτεραιότητές του.  Ετσι, είναι απολύτως λογικό για τον Ολυμπιακό να έχει στο κάδρο τις περιπτώσεις των Φακούντο Περέιρα, Οντιόν Ιγκάλο και Ρομπέρτο Σολδάδο, καθώς εάν μπορεί να αποκτήσει έναν από τους τρεις, με νορμάλ όρους, αυτομάτως γίνεται σαφές ότι θα προσπαθήσει να το κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ